Tek tıkla ingilizce tercüme yaptırın

 Tek tıkla ingilizce tercüme yaptırın

Gelişen dünyada uluslar birbirine yaklaştıkça dilin önemi de gittikçe artıyor. İş, seyahat, eğitim gibi birçok konuda İngilizce paragraflar ya da terimler görüyoruz. Uzun İngilizce paragraflarla uğraşmak istemiyorsanız, terimlerin ne anlama geldiğini hemen öğrenebilmek istiyorsanız size bu konuda hizmet veren firmalardan biriyiz. İngilizce çeviri ve İngilizce tercüme konusunda bize güvenebilirsiniz.

Çeviri ve Tercüme Hizmetlerimiz

Firma olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar büyük bir özveriyle çalışıp size en kaliteli İngilizce çevirileri sunuyoruz. Size verdiğimiz hizmetler:

  • Elinizde bulunan akademik makaleleri alanında uzman çalışanlarımız Türkçe’ye çevirebilirler.
  • Önemli bir iş görüşmeniz var ve yabancı ortaklarınızla pürüzsüz bir iletişim mi kurmak istiyorsunuz? Bu gibi durumlarda firmamız size bir tercüman tahsis edebilir.
  • Büyük bir organizasyonla ilgileniyorsanız ve tamamı yurt dışından gelen sporcular ya da sanatçıları ağırlamanız gerekiyorsa firmamız size birden fazla tercüman da yönlendirebilir. Tercümanlarımız sayesinde misafirleriniz hem en iyi şekilde ağırlanır hem de ülkemiz hakkında bilgi sahibi olurlar.
  • Bize çeviri için makale, kitap gibi her türlü yazını gönderebilirsiniz. Yazının içeriği ve uzunluğu bizim için hiç önemli değil. Mümkün olan en kısa sürede İngilizce çeviri işleminizi tamamlayıp tarafınıza göndeririz.
  • Bize çeviri için gönderdiğiniz içerik bir metin olmak zorunda da değil. Ses kaydı, video gibi içeriklerinde çevirilerini yapmak için bizden yardım alabilirsiniz.
  • Tercümanlarımız size iş konusuna olduğu gibi seyahat durumlarınızda da özel hizmet verebilirler. İngilizce tercüme yıllardır çalıştırdığımız uzman kadromuzla bizim işimiz.
  • İsteğinize bağlı olarak çevirisini yaptığımız yazıları size baskısıyla birlikte de yollayabiliriz.
  • Sizlere vermiş olduğumuz bütün çeviri hizmetleri en uygun fiyatlar baz alınarak hesaplanmıştır.
  • Firmamız tamamen profesyonel ve yeminli tercümanlarla çalışmaktadır. Bizden alacağınız bütün İngilizce çeviri ve tercümanlık hizmetlerinin üst düzey bir kalitede olacağının garantisini vermekteyiz.
  • Firmamızı İngilizce tercüme konusunda tercih ettiğinizde tercüme bürosu aramanıza veya mail atmanıza gerek kalmadan sadece internete bağlanarak 30 saniye içinde tercüme teklifi alabilir. Uygun fiyatlarımızı gördükten sonra EFT, Havale ve kredi kartı ile ödeme yaparak çevirinizi anında başlatabilirsiniz.

Sizin de tercümanlık ve çeviri ihtiyacınız varsa kendinize sıradan firmalar bulmak yerine bizimle iletişime geçin ve her türlü makale, ödev, tez ve tercüman için en kaliteli hizmetleri alma fırsatını yakalayın. İstediğiniz hizmeti bize bildirerek ne zamana teslim edileceğini öğrenebilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu