Veri Cloud Müşteri Başarı Platformu

 Veri Cloud Müşteri Başarı Platformu

Son yıllarda ülkemizde birçok girişimci yurtdışı bağlantılı, yazılım ve teknoloji atılımları göstermektedir. Bu firmalar arasında Veri Cloud tamamen çözüm odaklı girişimler yaparak, dünyaca ünlü yazılım firması Salesforce ürünlerinin partneri olmuştur.

Veri Cloud Müşteri Başarı Platformu

2012 yılında ülkemizde faaliyete başlayan VeriCloud yenilikçi ve ileri teknoloji donanımlara sahip bir şekilde hizmetlerini sürdürmektedir.

Öncelikle ileri düzey CRM ve diğer uygulamaları ülkemizde bulunan firmalara sunarak, bir nevi yenilikçilik yapmaktadır. Salesforce markasının Türkiye partneri olan Veri Cloud hizmete başladığı günden, günümüze kadar yerli ve yabancı sayısız müşterisine ulaşmıştır.

İlk olarak firmalara, proje geliştirme, uygulama, entegrasyon ve birçok alanda profesyonel destek vermektedir. Bu dünya markasının ülkemizde temsilcisi olduğu gibi, ABD gibi dünya devleri firmalara da hizmetlerini yürütmektedir. Ve her geçen gün müşteri portföyünü genişleterek bir dünya devi olma yolunda ilerlemektedir.

Veri Cloud Müşterine Sunduğu Hizmetler Nelerdir?

Öncelikle Salesforce ürünlerini, Türk kullanıcılarına süren bu firma, birbirinden farklı ürünlerle büyük ölçekli işletmelere yardımcı olmaktadır.

Salesforce markasının geliştirmiş olduğu yazılımların danışmanlığını, kurulumunu, entegrasyon ve birçok alanda desteğini vermektedir. Veri.Cloud özellikle Appexchange hakkında tüm bilgi ve donanıma sahip bir ekipten oluşmaktadır.

Satış öncesi ve satış sonrası profesyonel müşteri hizmetleri sayesinde, gönül rahatlığıyla tüm ürünlerini kolaylıkla kullanabilirsiniz. Tek bir platform üzerinden ihtiyacınız olan tüm gereksinimleri karşılayabilir hem maddi yönden hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Salesforce Ürünleri ile Neler Yapabilirsiniz?

Firmanın hizmetleri arasında, hemen her sektöre uygun yazılım ve uygulama gereçleri bulunmaktadır. Dijital pazarlama yazılımları sayesinde sosyal medya platformları üzerinden, firmanıza etkileşim kuran müşteri kitlenizi yakından takip etmenize olanak sağlayacaktır.

Diğer bir önemli yazılımı ise müşteri destek otomasyonudur, bu otomasyon sayesinde ekibinizle verilerin bulut sistemine depolanarak kayıtlanması yardımıyla müşterilerinizle daha kapsamlı ilgilenebilirsiniz.

Verdi Cloud sizlere her alanda sektörünüze ve girişimlerinize uygun çözümler sunarak, işinizi geliştirmede rehberlik edecektir.

Kapsamlı bilgi almak, öğrenmek istediklerinizi daha detaylı şekilde öğrenebilmek için kesinlikle bu firmayla iletişim kurmalısınız. Kurumsal internet sitemiz üzerinden müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu