Instagram Beğeni Nasıl Satın Alınır?

 Instagram Beğeni Nasıl Satın Alınır?

Sosyal platformların özel ve iş hayatları üzerinde etkili olduğu bir çağda yaşıyoruz. Geniş bir kesimin, instagramda buluşması, sadece iş sektörünü değil, bu platformda kazanç ve popülerlik kazanmak isteyenlerin de ilgisini çekiyor. Kullanıcılar artık, ürün, hizmet veya kişinin sayfasındaki beğenilere bakarak, değerlendirmelerde bulunuyorlar.

 Bir kişinin veya firmanın hedeflediği binlerce beğeniyi kazanması ya çok uzun zaman alıyor ya da hiç hedefine ulaşamıyor. Burada biz devreye giriyoruz, instagram türk beğeni satın al hizmetimizle, hedefinize hızlı ve sağlam şekilde varmanızı sağlıyoruz.

Instagram Türk Beğeni Almanın Faydaları

 1- Türk instagram kullanıcılarıyla aktivasyonunuz artacak ve instagram hesabınız tamamen Türkiye odaklı olacaktır.

 2- Türk beğeni paketi sayesinde, Türk instagram kullanıcıları ile aktivasyonunuz yükselecek ve bununla birlikte instagram Türk takipçi sayınız da yükselecektir.

 3- Artan beğeni sayesinde ziyaretçi trafiğiniz artacak, ticari faaliyetleriniz hızlanacaktır. Bu da gelir olarak size dönecektir.

 4- Organik Türk beğeni paketleri sayesinde, imajınız ve popülerliliğiniz artacaktır. Bu da size reklam gelirleri olarak dönecektir.

 5- Organik Türk beğeni paketleri sayesinde, hesabınızın kapanması gibi bir sorununuz olmayacaktır.

 6- Beğeni paketi sayesinde, beğenilerinizde artış olacak, az beğeni sayısı nedeniyle, çekinenleri geri kazanmış oluyorsunuz.

 7- Beğenilerin artması sonucunda instagramın gözünde de değeriniz artacaktır. Buna bağlı olarak “keşfet” gibi sayfalarda gönderileriniz gözükmeye başlar. Bu sayede de organik takipçiler kazanmış olursunuz.

 8- Yeni instagram algoritması nedeniyle beğeni satın almanın önemi ortaya çıkıyor. Artık Instagram’da beğenilen ve yorum yapılan gönderiler yukarıda görünüyor. Paylaşıldığından itibaren ilk saatlerde beğenilmeyen gönderiler takipçilerinizin sadece çok az bir kısmına gösteriliyor.

 9- Hesabınızda bulunan bot beğeniler nedeniyle, hesabınızın kapanmaması için çok iyi bir kamufle yöntemidir.

 10- Türk gerçek beğenilerde azalma riski bulunmuyor. Beğenide bulunan kullanıcılar aktif ve gerçek kullanıcılar olmalarına rağmen, beğenilerini geri çekmiyorlar.

Instagram Türk Beğeni Nasıl Satın Alınır?

 İnstagramda popüler olmak, kişi ve firma imajını artırmak için uzun zaman harcamanız gerekmiyor. Bunun için www.instahizmet.net internet adresimize girmeniz yeterlidir. Ana sayfada “instagram beğeni” seçeneğini tıklayınız. Burada instagram beğeni ve instagram oto beğeni başlıkları bulunuyor. Hangisini seçiyorsanız tıklıyorsunuz.

 Karşınıza çıkan sayfada; kullanıcı adı veya fotoğraf linki, beğeni sayısı (en az 100, en fazla 100.000 beğeni satın alabiliyorsunuz), cinsiyet seçimi (karışık cinsiyet indirimlidir), hızlı veya yavaş gönderim seçeneklerini belirliyorsunuz. Ödemeyi yaptıktan sonra, belirlediğiniz gönderim seçimine göre beğenileriniz gelmeye başlıyor.

 Sistemimizde, 3D Secure güvenlik uygulamasını kullanıyoruz. Bu nedenle ödemelerinizi güvenli şekilde yapabilirsiniz. Hesap veya kişisel bilgilerinizin çalınması gibi bir durum söz konusu değildir. Ayrıca hiçbir zaman hesap şifrenizi de istemiyoruz. Bu nedenle kimseyle instagram hesap şifrenizi paylaşmayınız.

 Instagram Beğeni Sayısını Artırmanın Yolları

 Firmamızdan hızlı ve güvenilir şekilde beğeni satın alarak, zamandan kazanmış olursunuz. Bunun dışında birkaç dokunuşla beğeni sayınızı da doğal yollardan artırabilirsiniz.

 1- Yaptığınız paylaşımlara ilgili etiketleri eklemek kullanıcıların sizin sayfanızı daha fazla ziyaret etmesini sağlayacaktır.

 2- Paylaştığınız resimlerin görüntü kalitelerinin yüksek olmasına dikkat edin. Daha çok beğeni kazanmak istiyorsanız, görüntü kalitesi yüksek paylaşımlar yapmalısınız. Paylaşımlarınıza filtreler ekleyebilir, efektlerle güçlendirebilirsiniz.

 3- Daha fazla beğeni almak istiyorsanız hesabınızı Facebook sosyal medya aracıyla ilişkilendirin. Böylece tek sosyal medya sınırlı kalmazsınız. Facebook dışında oyun ve uygulamalara da instagram hesabınızla bağlanabilirsiniz.

 4-Güncel konularda aktif paylaşımlar yapın. Bu sayede güncel konuları takip eden kullanıcıları da çekmiş olursunuz. Bu nedenle günde en az bir-iki paylaşım yapmanız önemlidir.

 5- Konunuzla ilgili etiketleri takip edin. Etiketlerin altına yorum yazmayı ihmal etmeyin. Fakat bu yorumlar “beni takip et ve sayfamı ziyaret et” şeklinde olmasın. Daha ziyade, kullanıcının hoşuna gidecek “ben de denedim, yaptım, güzel oldu, şahaneydi” gibi yorumlar yaparak, kullanıcıyı sayfanıza çekebilirsiniz.

 Insagramdaki Fotoğrafların Daha Çok Beğeni Alması Nasıl Sağlanır?

 İnstagramda paylaştığınız fotoğrafların çok sayıda beğeni almasını istiyorsanız, size sunduğumuz beğeni paketlerinden birini alabilirsiniz. Böylece, instagram beğeni nasıl yapılır veya beğeni nasıl kazanılır gibi düşüncelerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

 Organik beğeni paketleri sayesinde, hesabınızdaki beğeni sayısı artar. Bunun dışında doğal olarak artırabileceğiniz bazı yöntemler de bulunuyor.

 1-Anahtar sözcükler içeren etiketler kullanmalısınız.

 2-Her bir resim için mümkün olduğunca fazla ve en popüler etiketleri kullanın.

 3- En çok kullanılan etiketleri araştırın ve onları kullanın.

 4- Fotoğraflarınızda filtrelemeyi kullanın.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu