Velashape 3 Uygulaması

 Velashape 3 Uygulaması

Velashape 3 Nedir?

Herhangi bir cerrahi müdahale olmadan kolay ve acısız bir şekilde bölgesel zayıflama ve selülitle mücadele sağlayan bir uygulamadır. Bir vakum sistemi ve kızıl ötesi ışınların yardımıyla uygulama sağlanan bölgede önce sokular ısıtılmaktadır. Ardından radyo frekans uygulamamız ile uygulanan ısının yağ hücrelerine nüfus etmesini sağlamaktayız.

Vakum teknolojisi sayesinde de ısınan dokularsa kolajen ve elastik hücreleri uyarılır. Bu sayede cildin sıkılaştırılması sağlanırken ayrıca selülitlerle de gözle görülür fark yaratmaktadır. Velashape 3 uygulaması ortalama olarak 1 ile 3 cm arasında incelme imkanı sağlamaktayız. Karın bölgesinde ortalama 2.5 cm incelme imkanı sağlarken, bacak bölgelerinde ise ortalama 1.5 cm incelme sağlamaktayız. Sadece incelme ve selülit tedavisinde etkili olmayıp cildin kalitesini artırmasına da katkı sağlamaktadır. Yaşlanmaya veya kilo vermeye bağlı olarak oluşabilecek sarkmaları önlemede oldukça etkilidir.

Velashape 3 Hangi Bölgelerde Uygulanır?

Hemen hemen vücudun tüm bölgelerinde uygulanabilmektedir. Hem geniş hem de dar alanlarda uygulama aparatları sayesinde tüm vücutta kullanıma uygundur. Fakat uygulama işlemimizi kalça bölgesinde, bacak ve karın bölgesinde kullanımını sağlamaktayız. İlk seansın ardından özellikle bacak iç kısmı, ön ve arka uyluklarda fark gözlenebilmektedir.

Tüm cilt tiplerine de uygun bir yöntem olması sayesinde daha çok tercih edilmesini sağlamıştır. Velashape 3 uygulaması oldukça güvenli ve tüm sonuçları incelenmiş olup herhangi bir istenmeyen sonuç oluşmadığı klinik olarak da kanıtlanmıştır. Fakat güvenli ellerde işin uzmanları tarafından uygulamanın yapılması oldukça önemlidir. Bunun için işlemi yaptırmadan önce www.quartzclinique.com internet sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca kolay randevu imkanı ile uzman muayenesi ve uygulaması ile daha güvenli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Velashape 3 Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

Velashape 3 cihazı Fda tarafından onay almış olup ameliyatsız olarak kullanılan antiaging cihazı olarak tasdiklenmiştir. Uygulamanın ardından herhangi bir iyileşme sürecine gerek bulunmamaktadır ve işlemin ardından hemen günlük hayata devam edilebilmektedir. Velashape 3 uygulama sağlanan bölgede sadece hafif pembelik oluşmakta olup herhangi bir hassasiyet yaratmamaktadır. Tedavi süreci rahat ve konforlu, temiz bir ortamda gerçekleştirmeyiz. Bu sayede de herhangi bir hijyen sorunu yaşanmamaktadır.
Kaynak : 

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu