Vakumlu Kürtaj Ankara Merkezi

 Vakumlu Kürtaj Ankara Merkezi

VAKUMLU KÜRTAJ UYGULAMASI

Son yıllarda doğumların artmasıyla birlikte kürtaja olan talep de artmış bulunmaktadır. Ayrıca uzman doktorların kontrolünde standartlara uygun şekilde teknolojik imkanlar dairesinde kürtaj artık korkutmuyor. Kliniğimizde Dr. Uzay Yıldırım gereken operasyon ve tedaviyi teknolojik standartlara uygun olarak planlayıp yapmaktadır. Kürtaj gerektiren durumlarda son teknoloji vakumlu kürtaj yöntemi ile operasyon kısa sürede halledilmekte ve erken iyileşme sağlanmaktadır.

OPERASYON NASIL YAPILIYOR?

Güvenli ve basit bir uygulama olan bu kürtaj yönteminde kliniğimize başvuran hastalarda eğer embriyo daha ileri safalarda ise ve yasalar çerçevesinde hamileliğe son verilmesini gerektiren bir durum varsa vakumlu kürtaj uygulaması yapılır. Hastanın isteğine göre genel ya da epidural anestezi uygulanmaktadır. Anestezi işleminden sonra hastanın vajinasına yerleştirilen vakumlu kürtaj aleti yardımı ile herhangi bir parçalama olmadan bebek tamamen çekilir ve rahimden dışarı çıkarılır. Bu uygulama ortalama 15 dakika sürmektedir. Hızlı ve pratik olarak yapılan bu işlemden sonra bir miktar kanama olur. Kliniğimizde en fazla 1 gün dinlenen hasta hemen günlük yaşantısına devam edebilir.

VAKUMLU KÜRTAJIN AVANTAJLARI

Yapılan araştırmalar çerçevesinde vakumlu kürtaj son dönemlerde ortaya çıkan ve en modern uygulamalardan biri olarak kabul edilmektedir. Eski kürtaj uygulamalarında kanama riski fazladır. Ancak vakumlu kürtaj uygulamasında risk oldukça azdır. Ayrıca bu uygulama daha 15 dakika sürmektedir. Daha hızlı ve pratiktir. Uygulamadan sonra hemen günlük hayata dönme şansı var. Üstelik kliniğimizde uygulanan bu kürtaj uygulaması için gerekli hijyen şartları en iyi şekilde sağlanmış ve sunulmuştur. Hastanın hayatını riske atma durumu 0 engellenmiştir.

HANGİ STANDARTLARA GÖRE OPERASYON YAPILIR?

Bu kürtaj uygulamasının belli yasal standartları bulunmaktadır. Bu standartlara uyulmadığı taktirde kürtaj uygulamasını gerçekleştirmiyoruz. Öncelikle uygulama için gelen anne babanın izniyle gelmeli. Eğer resmi nikah ile evli bir hasta, babanın izni olmadan gelirse uygulama kesinlikle yapılmaz. Bebek on haftanın üzerindeyse sadece varlığı kanıtlanmış tecavüz olaylarında bu uygulama 20 haftaya kadar yapılmaktadır. Evli olmayan bayanlarda babanın iznine gerek duyulmamaktadır.

Gerektiği durumlarda vakumlu kürtaj için herhangi bir kurumdan yardım almamalı alanında uzman bir doktordan destek almalı. Kliniğimiz bu anlamda yasal standartlara uygun olarak kalite çerçevesinde Dr. Uzay Yıldırım uzmanlığında uygulama yapmaktadır. Yardım almak isteyen hastalar https://www.uzayyildirim.com/ adlı web sitemize giriş yaparak iletişim bilgilerine ulaşabilir ve gerekli bilgiyi aldıktan sonra randevu alarak kliniğimize gelip destek alabilir.
Kaynak :

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu