Buz Lazer Epilasyon İzmir’de

 Buz Lazer Epilasyon İzmir’de

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili ve kalıcı yolu lazer uygulamasıdır. Günümüzde artık lazer uygulamaları son derece gelişmiş yöntemler ile yapılmaktadır. Bu yöntemler içerisinde de buz lazer adı verilen teknik, son zamanlarda bir hayli ilgi görmekte ve tercih edilmektedir. Sizlere lazer epilasyon İzmir bölgesi tercihleriniz için pratik çözümler sunan buz lazer sayesinde istenmeyen tüylerden kolayca kurtulmanız mümkündür.

Buz Lazer Nedir?

Lazer epilasyon uygulamaları içerisinde en acısız ve hızlı yöntem olarak tanımlanan buz lazer, epilasyon cihazının başlığının eksi 3 dereceye kadar soğutulmasını içeren bir uygulamadır. Bu soğukluk hissi, epilasyon sırasında herhangi bir acı veya ağrı hissine engel olurken aynı zamanda işlem sonrasında bölge üzerinde bir kızarıklık, kaşıntı, iritasyon ve rahatsızlık hissinin oluşmasını da engellemektedir. Bu kolaylıkları sağlayan buz lazer epilasyon İzmir başta olmak üzere birçok klinikte güvenle uygulanan bir yöntemdir.

Tescilli bir marka olan buz lazer cihazı günümüzde kesinlikle muadili bulunmayan özel bir cihazdır. STS Lazer Ltd. firması tarafından üretilen bu ürün, dünya standartlarına sahiptir. Bu cihazın kullanımı ile birlikte istenmeyen tüylerden dört veya en fazla altı seansta kalıcı olarak kurtulmak sağlanmaktadır.

Buz Lazer Nasıl Uygulanır?

Ülkemizde lazer epilasyon İzmir ihtiyaçları için güvenli çözümler sunan buz lazer, artık hızla yaygınlaşmaya başlayan bir yöntemdir. Bu uygulamanın kesinlikle ağrısız olması, özellikle acı eşiği düşük olan kimselerin de lazer epilasyon yaptırmasını mümkün kılmaktadır. Hatta erkeklerin kıl yapılarının kadınlara göre daha kalın olduğu hesaplanarak, bu yöntem erkeklerde de güvenle kullanılmakta birkaç seansta bu kalın kıl yapıları yok edilebilmektedir.

Bu uygulamanın avantajlı bir diğer yönü de, çok ince tüyler üzerinde de etkili olabilmesidir. Açık renkli ve çok ince olan tüylerde genellikle lazer uygulaması yapılmamaktadır. Fakat buz lazer bu durumu artık gidermiş ve her türlü tüy yapısı üzerinde etkili sonuçlar vermiştir. Sizlere lazer epilasyon İzmir ihtiyaçlarınız için güvenli çözümler sunan buz lazer uygulaması, diğer bir lazer sistemi olan ütüleme epilasyon teknolojisine nazaran ağrısız, hızlı, pratik olmasıyla birlikte en çok tercih edilen lazer uygulamasıdır.
Kaynak : 

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu