Uygun Fiyatlı 8.Sınıf Denemeleri Şimdi DNA Yayınları’nda

 Uygun Fiyatlı 8.Sınıf Denemeleri Şimdi DNA Yayınları’nda

Deneme testleri 8.sınıf öğrencileri en önemli kaynaklar arasında bulunuyor. Dönem sonunda girmeleri gereken LGS’nin deneme şeklinde yapılıyor olması deneme testlerine ihtiyaçlarının ortaya çıkmasını sağlıyor.

Adaylar deneme testlerini çözerek karşılarına çıkabilecek soru tarzlarını ve soruları içeren konuları öğrenebiliyorlar. Böylelikle LGS’ye en iyi şekilde hazırlanabiliyorlar. Dna Yayınları bu öğrenciler için uygun fiyatlı 8.sınıf deneme setlerinin satışını yapıyor. Bu sayede sınava hazırlanmak için kaynak arayan öğrencilere destek sağlamış oluyor.

  1. Sınıf Deneme Testleri Çeşitleri

Dna Yayınları tarafından satışa online olarak satışa sunulan 8.sınıf deneme testleri birden fazla çeşitten oluşuyor. Denemelerin çeşitleri derslere bağlı olarak değişiyor. Bu sayede öğrenciler veya ebeveynleri çocuğun eksiklerinin olduğu ders için hazırlanan deneme setlerini satın alarak çözmeye başlayabiliyorlar. 8.sınıf deneme testleri çeşitleri arasında şunlar bulunuyor;

  • sınıf paragraf deneme testleri
  • sınıf matematik deneme testleri
  • sınıf fen bilimleri deneme testleri

Satın alınacak 8.sınıf denemeleri belirlendikten sonra test için hazırlanan butona tıklanarak alışveriş sayfasına ulaşılabiliyor. Bu sayfada yer alan Sepete Ekle butonu aracılığıyla ihtiyaç duyulan deneme testi online olarak satın alınabiliyor.

8.sınıf matematik deneme testleri

Web sitesinden satın alınabilecek 8.sınıf matematik deneme testleri 15 denemeden oluşuyor. Bu denemelerde güncel matematik müfredatına uygun olan konulardan hazırlanmış sorular yer alıyor.

Böylelikle öğrenciler soru tiplerini görerek sınavdaki soruları çözmeyi deneyimlemiş oluyorlar. Ayrıca zor olan matematik sorularını çözmeyi öğrenerek kendilerini geliştirebiliyorlar.

8.sınıf paragraf deneme testleri

Paragraf 8.sınıfa giden çocukların LGS’de en fazla zorlandığı konular arasında yer alıyor. Türkçe testinde yer alan paragraf soruları diğer sorulara oranla daha yüksek puan kazandırıyor.

Ancak bu soruların uzun olması adayların zaman kaybetmesine neden oluyor. 8.sınıf paragraf deneme seti sayesinde adaylar paragraf sorularına çözme konusunda alışkanlık kazanabiliyorlar. Böylelikle soru çözerken zaman kaybetmeden diğer sorulara geçebiliyorlar. Ayrıca set sayesinde paragraf konusuna dair çıkabilecek soru çeşitlerini görebiliyorlar.

8.sınıf fen bilimleri deneme testleri

Dna Yayınları 8.sınıf deneme seti çeşitleri arasında fen bilimleri deneme setleri de yer alıyor. 15 denemeden oluşan bu setler fen bilimleri testinde yer alan dersleri ve konuları kapsıyor. Bu seti satın alanlar biyoloji, fizik ve kimya konularını görebiliyorlar. Bu konuları içeren soruları çözerek LGS sınavına hazırlanabiliyorlar. Ayrıca denemeleri çözerek seviyelerini öğrenme imkanı elde edebiliyorlar.

  1. Sınıf Deneme Seti Nasıl Seçilir

Piyasada 8.sınıflar için hazırlanmış çok sayıda deneme seti yer alıyor. Ancak satışta olan her setin adaylar için fayda sağlaması mümkün olmuyor. Müfredat yanlışlıkları veya testlerde yanlış soru cevaplarının bulunması gibi nedenler satın alınan deneme setinden verim alınmamasına neden oluyor.

Bu nedenle adayların 8.sınıf deneme seti seçerken bazı kriterleri dikkate almaları gerekiyor. Bu kriterler arasında şunlar yer alıyor;

  • Setin popüler yayınevlerine ait olup olmadığı
  • LGS güncel müfredatına uygun olup olmadığı
  • Deneme setinde yer alan ders konuları
  • Deneme seti fiyatları
  • Deneme setinin öğrencinin eğitim seviyesine uygunluğu
  • Deneme setlerinin güncel basılmış olup olmadığı

Bu kriterlerin dikkate alınmasıyla seçilen 8.sınıf denemeleri adayların iyi bir lise kazanması için ilk adım oluyor. İkinci adımda ise adayların satın alınan denemeleri doğru şekilde çözmesi ve var olan konu eksiklerini tamamlamalarından geçiyor.

  1. Sınıf Deneme Seti Fiyatları

8.sınıf deneme seti fiyatları aileler ve öğrenciler için Dna Yayınları’nı tercih etmeyi kolaylaştıracak etken oluyor. Yayınevi deneme setlerini web sitesinde uygun fiyatlarla satışa sunuyor. Bu sayede her öğrencinin sınava hazırlanabileceği kaynağa ulaşmasını sağlamayı amaçlıyor.

Bu nedenle de sitede indirimli satışa sunulan deneme setlerine ekstra indirimlerde uyguluyor. Online alışveriş yapanlar firmanın ekstra indirimlerinden yararlanabiliyor. Deneme setlerinde görülen indirim oranları ise %5, %10 veya daha üzerinde olabiliyor. Deneme setlerinin fiyatları 30,40-32.00 TL arasında değişiyor.

  1. Sınıf Denemelerinde Neden DNA Yayınları

Dna Yayınları 8.sınıf denemesi satın almak isteyenlerin tercih edebileceği yayınevlerinin başında geliyor. Adayların veya çocuklarına LGS için kaynak arayan ailelerin bu yayınları tercih etmesi için pek çok sebep bulunuyor. Bu sebepler;

Müfredata uygunluk: Yayınevinin tercih edilme sebeplerinin başında yayınevinin deneme seti içeriğinin güncel MEB müfredatına göre hazırlanmış olması yer alıyor. Böylelikle yayınevine ait setin alınmasıyla o yıl yapılacak sınavda öğrencilerin karşılarına çıkabilecek konu ve soruları içeren denemeleri çözerek deneyim kazanmaları sağlanabiliyor.

Uygun fiyat: 8.sınıf denemeleri için yayınevinin tercih edilmesi için diğer sebep uygun fiyatlı olması oluyor. Bu setlerin fiyatları yayınevlerine ve satışa sunulan platformlara göre farklılık gösteriyor. Ancak Dna Yayınevi’nin tercih edilmesi ile kişiler yüksek ücret ödemeden çalışabilecekleri deneme setlerine kavuşabiliyorlar.

Güvenli alışveriş imkanı: Deneme seti satın almak için yayınevi web sitesinin kullanılmasıyla güvenli alışveriş yapma imkanı elde edilebiliyor. Alışveriş esnasında RapidSSL sertifikasından yararlanan yayınevi kişilerin güvenle alışveriş yapmalarını sağlıyor.

Hızlı teslimat: 8.sınıf denemeleri için Dna Yayınları’nı tercih edenler yayınevi web sitesini tercih ettiklerinde siparişlerinin kendilerine hızlı teslim edilmesi avantajı elde edebiliyorlar. Firma kargo şirketleri ile anlaşmalı olduğu için siparişler kısa süre içerisinde kargo aracılığıyla kişilere ulaştırılıyor.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu