Twitter Hesapları Nereden Alınabilir

 Twitter Hesapları Nereden Alınabilir

Satılık Twitter hesabı mı almak istiyorsunuz? hesapal.org ihtiyacınızı karşılamak üzere hizmetinizde! Siz de hesapal.org ile Twitter hesapları satın alabilirsiniz. Ayrıca sıfırdan başlamak istemeyenler için 100, 500 ve 1K takipçiye sahip olan Satılık Twitter hesapları satın alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken hesapal.org’a giriş yapıp alışverişe başlamak.

Satılık Twitter hesapları birbirinden farklı alternatifleri ile sizleri beklemekte. Bu alternatiflerden bazıları şunlardır;

  • Takipçisiz Twitter hesapları
  • Takipçili Twitter hesapları
  • Mail adresi onaylı Twitter hesapları
  • Mail adresi ve telefon onaylı Twitter hesapları
  • 5 gün içerisinde açılmış Twitter hesapları
  • Son 1 hafta içerisinde açılmış Twitter hesapları
  • Son 10 gün içerisinde açılmış Twitter hesapları

Takipçili Twitter Hesapları Ne İşe Yarar?  

Takipçili Twitter hesapları ile Twitter hayatınıza halihazırda bulunan takipçiler ile başlarsınız. Bu sayede sıfır takipçiden başlamak zorunda kalmazsınız!

Mail Adresi Ve Telefon Onayı Ne İşe Yarar?  

Almış olduğunuz Twitter hesabı ne kadar fazla onaya sahip olur ise ilgili hesabın engellenme riski o oranda azalır.

Gün Sayısı Ne İşe Yarar?   

Açılmış olan Twitter hesabı ne kadar eski olur ise o kadar değerli olmaktadır. Bunun nedeni ise Twitter’ın ilgili hesabın bot olmadığı kanaatine varması ve o hesabı engellememesidir.

Siz de Satılık Twitter hesabı almak istediğiniz zaman Hesapal.org güvencesi ile gönül rahatlığıyla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 2019 yılından bu yana edinilen tecrübeyi, siz değerli müşterilerimize 2020 yılının Ağustos ayından bu yana Hesapal.org üzerinden sunmaktayız. Hesapal.org üzerinden almış olduğunuz tüm Twitter hesapları sistem uzmanlarımız tarafından oluşturulan özel yazılımlar ile oluşturulmaktadır. Böylelikle sizlere büyük bir Twitter hesap havuzu sunabilmekteyiz.

Siz değerli müşterilerimizi önemsiyoruz ve sizlere telafi sistemimizden bahsetmekten gurur duyuyoruz. Bizim tarafımızdan yaşanılan mağduriyetlerde aldığınız hesapları ücretsiz olarak değiştirebilirsiniz. Sadece son 30 gün içerisinde aldığınız ürünlerde geçen olan bu sistem sayesinde çalışmayan hesaplara para ödemeye son diyeceksiniz! Telafinizi kullanıcı panelinizden kolaylıkla talep edebilirsiniz. Telafi sistemi hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. Aşağıdaki olaylardan birini yaşamanız durumunda telafi alabilirsiniz;

  • Hesap hiç bir işlem yapmadan kilitlenmişse
  • Hesap hiç bir işlem yapmadan kalıcı olarak askıya alınmışsa
  • Hesap yalnızca bir işlem yapmış ve kilitlenmişse
  • Hesap yalnızca bir işlem yapmış ve kalıcı olarak askıya alınmışsa
  • Hesap son bir hafta içerisinde oluşturulmuş ve takipçisi düşmüşse

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu