Total Yakıtmatik

 Total Yakıtmatik

Filo sahipleri şirket içerisinde akaryakıt kontrolü ve filo idare sistemi olan yakıtmatik, yakıt tüketiminde büyük kolaylık gerçekleştiren bir sistemdir.Total istasyonlarının yer aldığı her kısımda, vasıta sahibinin araçtan inmesine lüzum kalmadan otomatik bir şekilde yakıt dolumu yapıldığı bir sistemdir.

Bu sistem vasıtası ile araçlara kendiliğinden yakıt dolumu yapılır ve bireyin bunun içeresinde ücret, fiş veyahut fatura ödemesine lüzum kalmaz.

Çünkü yakıtmatik istasyonlarına kayıtlı olan araçların verileri, vasıta istasyona giriş yaptığı an döneme girer. Sistemde kayıt edilmiş olan vasıta modeli, hangi yakıtı kullandığı ve kaç km’lik yolda ne kadarlık yakıt harcadığı verileri açık bir şekilde yakıtmatik sistemde yer alır.

Yakıtmatik sistem vasıtası ile hem filo sahipleri hatta vasıta kullananlar büyük bir üstünlük elde ederler. Yakıtmatik sistemden yararlanan firmalar, filo araçlarının akaryakıt alımlarını saat, gün, istasyon, bölge ve başka birçok nedene göre kontrol altına alır.

Türkiye genelinde her geride bıraktığımız gün çoğalan Total istasyonları vasıtası ile, yakıtmatik sistemden istifade etmek henüz basit hale geliyor.

Total Yakıtmatik Düzeneğinin Avantajları

Total yakıtmatik siteminin filo sahiplerine sağladığı birçok üstünlük bulunmaktadır. İlk olarak yakıtmatik filo sahiplerine vakit ve para istikametinden tasarruf sağlar. Bazen istasyonlarda yakıt alacak olan araçların aldığı yakıtta eksiklikleri yapabilir.

Yakıtmatik sistem vasıtası ile bu tür hatalara hiçbir zaman izin edilmez zira hangi aracın hangi yakıtı kullanması gerektiği sistemde kayıtlıdır. Dolayısı veyahut bu sistem vasıtası ile filo ve yakıt idaresi defa henüz basit bir hal alır. Bir farklı üstünlüğü ise yakıt dolumu gerçekleştikten ardından fatura veyahut ücret ödemesi içeresinde beklenilen zamanı ortadan kaldırmaktadır.

Yakıt ödemesi doğrudan olarak filo sahibine otomatik fatura tekniği veyahut iletildiği içeresinde, sürücülerin beklemesine lüzum kalmadan bir lâhza evvel yollarına devam etmelerini sağlar. Muhasebede birikmiş faturalar veyahut uğraşma derdi ortadan kalkar ve faturalar tek bir noktadan alınıp yeniden tek bir noktaya ödeme yapılır. Tüm bu işlemlerin tamamı kolay yakıt ile oldukça kolay bir şekilde yapılabilir.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu