İzmir Ceza Avukatı, İzmir En İyi Ceza Avukatı

 İzmir Ceza Avukatı, İzmir En İyi Ceza Avukatı

Bir ceza avukatı ceza davası sırasında bir çok önemli görevi bir arada yerine getirir. Yasalar karşısında suçlanan bir kişiyi savunmaktan kendisi sorumludur. Suçlanan adına konuşur, temsil eder.

Ceza Avukatı ne yapar?

Ceza savunma avukatıyla doğrudan davalı tarafından temas kurulabilir veya davaya mahkeme tarafından atanabilir. Diğer ceza savunma avukatları özel firmalar tarafından çalıştırılır. Bazı ceza savunma avukatlarının kendileri için bağımsız bir hukuk bürosu vardır.

Bazı durumlarda, mahkeme özel bir dava için özel avukat tayin edebilir. İzmir Ceza avukatı, müşteriyle kişisel olarak görüşme imkânı bulduktan sonra davayla ilgili mümkün olduğunca çok ayrıntı bulmaya çalışmalıdır. Davayla ilgili belirli soruları sorarak, olası savunma ve davayla ilgili güçlü ve zayıf yönleri öğrenebilir.

Davayı İnceleme

Ayrıca, dava hakkında bilgi sahibi olan ve dava hakkında bilgi toplanmayan tanıkları konuşmayı da içerebilir. Bütün bu bilgiler, davayla ilgili güçlü bir savunma sağlamaya çalışmak için kullanılır. Davada bir uzman tanığın kullanılması durumunda, İzmir Ceza Avukatı, kendisinin verebileceği ifade ve olayda sunulabilecek kanıtlar hakkında kendisiyle görüşebilir.

İyi bir ceza savunma avukatı, savcılığın davasını mahkemeye sunmadan önce inceleme hakkına sahiptir. Bu, davada herhangi bir açık nokta bulma ve savcının davasını çürütebilecek deliller bulma imkânı sağlayabilir, davada delil testi için bağımsız bir laboratuvar ya da uzman seçme gibi destekleyici işlemlere olanak tanır.

Kanıt Araştırma

Cezai bir sanık aleyhindeki delillerin incelenmesi, ceza savunma avukatının davanın gerçeklerini ve teorilerini dikkatle incelemesini gerektirir. Kendisi bağımsız olarak test edilmiş kanıtlara sahip olabilir. Ayrıca, müşterisini mahkum etmeye karşı çalışan herhangi bir yasal teori olup olmadığını belirlemek için kanıtları inceleyebilir.

İzmir Ceza Avukatı, davayla ilgili gelişmeleri açıklamak ve davayla ilgili bilgilendirmek için müşterisiyle temasa geçmelidir. İzmir En İyi Ceza Avukatı, müşteri ile yapılan görüşmelerin gizli tutulmasını sağlamalıdır. Avukat ayrıca, olası sonuçlarla ilgili daha iyi bir anlayışa sahip olması için, davayla ilgili bilgileri müşteriye iletmesini sağlamalıdır.

Detaylı araştırma, iyi analiz ceza avukatının özelliğidir

Ceza Hukuku alanında sorunlarınız için davanın sorusturma ve kovuşturmanın her evresinde ister müşteki, ister mağdur, ister şüpheli ve ister sanık olun tüm müşterilerimize titizlik ve özenle hizmet veriyoruz. İzmir En iyi ceza avukatı,  sizi Ceza Hukukuna ilişkin olarak;

* Bir konu hakkında kişiler için suç duyurusunda bulunma, Cumhuriyet Savcılığı hazırlık soruşturması sırasındaki takibi,

* Trafik kazaları kaynaklı ceza davaları, kusur oranına itiraz ve tespitler,

* Çek ve senet, Fikri ve Sınai Mülkiyet haklarından kaynaklanan cezai takipler ve davalar,

* Ceza davalarının soruşturması ve kovuşturması sırasındaki işlemler ve takipleri,

* Ağır Ceza mahkemeleri, Asliye, Sulh mahkemelerinde sanık ve müdahil vekilliği,

* Sabıka kayıtlarının ve sicillerin silinmesi için gerekli başvuruları yapma gibi konularda yardımcı olur.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu