Taksitle Ev Almanın Alternatif Yolları

 Taksitle Ev Almanın Alternatif Yolları

Türkiye’de emlak sektörünün son zamanlarda çok daha hareketli olduğunu ifade edebiliyoruz. Çünkü bu sahada artık yabancı alıcılar ve arsa sahipleri de devrede bulunuyor. Birevim ile birlikte bütün bu hareketlilik ve acımasız rekabet ortamının etkilerinden kurtulabiliyorsunuz. Taksitle ev almak için yapmanız gereken tek şey satış ofislerimizi ziyaret etmek.

Taksitle Ev Alma

Peşinatsız, faizsiz ve gereksiz masrafsız ödeme yöntemleri ile ev sahibi olmak artık mümkün. Bütün algıları yıkan ve Türkiye’de bir ilk olarak herkesin ev sahibi olmasını sağlamak için elinden geleni yapan Birevim ile bütçenize en uygun şekilde kendi ödeme planlarınızı kendiniz belirleyebiliyorsunuz.  Böylece bütçenizi aşmadan ve ciddi sorunlar ile karşı karşıya kalmadan anahtar teslim tarihini de kendiniz belirleyerek bir ev sahibi olabiliyorsunuz. Bu aşamada isterseniz kendi oturduğunuz arsayı da satabiliyor ya da kiracı olarak bulunduğunuz evi satın almak için başvuruda bulunabiliyorsunuz. Taksitle uzun vadeli bir şekilde ev almak aslında mantıklı bir davranış. Ancak bunun için ev satan şirketlerin kötü niyetli olmadan sizlerin çıkarlarını düşünerek hareket etmesi gerekiyor.

Taksitle Ödeme Yöntemleri

Birevim ile birlikte konut endeksli olarak ev sahibi olabiliyorsunuz. Bunun için de mutlaka bir internet sitesi başvurusu yapmalı ve sonrasında satış ofislerimize gelerek sözleşme imzalama şansına sahip olmalısınız. Burada kira yardımı ya da kısa vadeli ve faizli krediler ile birlikte sizlerden çok para almaya çalışılmıyor. Türkiye’ye faizsiz konut satışını getiren ve bunda da başarılı olan firmalardan biri olmanın haklı gururunu yaşayan Birevim.com adresinde de belirttiği üzere anahtar teslim tarihini noter huzurunda kendinizin belirleme hakkını sizlere sunuyor. Bunun için de öncelikle sistemde yer alan ödeme planlarına bakmanız gerekiyor.

10 yıllık kredi olur mu demeyin. Birevim ile taksitle ev almak yüksek faiz ödemek ve uzun bir süre gereksiz masrafları ödeme demekten çıkıyor. Burada sadece kendi belirlediğiniz ve bütçenize uygun çok uzun vadeli krediler yer alıyor. Böylece tam zamanında verilme sözünün sunulduğu konutlarınızı alabilirsiniz. Dilerseniz de Toki ile yapılan anlaşma gereği evinizin içerisinde de taksit ödeyebilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu