Senetle Alabileceğiniz Bir Arabanız Olsun!

 Senetle Alabileceğiniz Bir Arabanız Olsun!

Senetle araba almak birçok kişiye vade ve faiz gibi nedenlerden dolayı maliyetinin çok daha fazlasına mal oluyor. Arabanızın borcu bittiğinde siz de maddi anlamda yıpranmış ve iki araba almış gibi bit yükün altında kalıyorsunuz. Biraraba.com bu soruna çare olacak alternatif bir çözüm önerisi geliştirerek araba sahibi olmak isteyenlere umut oldu!

Birarabam.com sayesinde artık isteyen herkes uygun fiyatlara dilerse sıfır dilerse ikinci el arabaları vade farklı ve faiz olmadan arabanın o günkü değeri neyse o kadar ödeyerek satın alabiliyor. Otomotiv sektöründe büyük bir açık odluğunu fark eden Bir arabam bu açığı müşteri odaklı olarak kapatma yoluna gitmiş ve talepler doğrultusunda ‘senetle araba nasıl alırım?’ diyenler için bir gün ışığı olmuştur. Artık belinizi büken faiz derdi olmadan ayaklarınızı yerden kesecek arabanızı hiç zorlanmadan alabilirsiniz!

Her Bütçeye Göre Uygun Ödeme Seçenekleriyle!

Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunan firma Türkiye’de ki 12 şubesi aracılığıyla ve internet ile çağrı merkezi aracılığıyla müşteriye ulaşıyor. Merak ettiğiniz her şeyi sorabileceğiniz bu platform yüzlerce kişinin hiç zorlanmadan kendi belirledikleri taksit seçenekleriyle araba sahibi olmasını sağladı. İsteyene hiç peşinatsız ve kendi belirleyeceği taksit seçenekleriyle sunulan bu fırsat ile arabanızı diğer taksitli araba alma yollarına göre daha ucuza alabilirsiniz. Çünkü burada faiz ya da vade uygulaması bulunmaz. Almak istediğiniz sıfır ya da ikinci el arabanın gerçek değeri neyse onu ödeyeceğiniz Birarabam.com ile ayaklarınızı yerden kesmenin tam zamanı.

Bütçenize uygun ödeme seçenekleriyle peşinatsız bile alabileceğiniz arabanıza kavuşmak için izlemeniz gereken yollar şöyle sıralanabilir;

Senetle Araba Alma ;

  • birarabam.com şirketinin internet sayfasını ziyaret edebilir ve buradaki formu doldurarak yetkili satış temsilcilerinin sizi arayarak bilgi vermesini sağlayabilirsiniz.
  • Bunun içi ana sayfadaki formu eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekir. Buradaki bilgilerden adınız, soyadınız, e-mail adresi, yaşadığınız il ve ilçe bilgilerini forma doğru bir şekilde girin. Bu aşamadan sonra formun aşağısında bulunan ‘mesajınız’ bölümüne ise iletmek istediğiniz herhangi bir şey varsa bunu belirtin ve formu gönderin.
  • Formu doldurmanızla birlikte müşteri temsilcileri size ulaşarak nasıl senetle, faizsin araba alacağınız hakkında ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi verirler.

Biraraba.com ile araba sahibi olmak için dilerseniz çağrı merkezini (444 23 53) arayarak da bilgi sahibi olabilir ve Birarabam şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu