Maltase Terrier Sahiplerin Anlayabileceği 10 Madde

 Maltase Terrier Sahiplerin Anlayabileceği 10 Madde

Sorun dikkat çekememekse bu bir Malta teriyeri sahibi olmamanızdan kaynaklanıyor olabilir. Maltese terrier yavru köpek sahiplenme sahipleri çok iyi bilir ki onunlayken dikkat çekmemek imkânsızdır. Bir malta teriyeri sizi her yerde misafir edebilir. Maltese terrier köpek sahiplenme fikrinin iyi olduğunu kanıtlayacak nitelikte 10 sebep açıkladık. Bu yazıdan sonra maltese terrier köpek sahiplenme fiyatlarını araştırmasına başlayabilirsiniz.

  1. Malta terrierleri gezegende ki en asil, en güzel, en sevimli, en akıllı köpeklerden birisi değildir muhtemelen hepsi birdendir. Birçok malta teriyeri sahibinin deneyimine göre özellikle birkaç cins köpek sahibi olanlar malta teriyerlerinin hepsinden akıllı, ve sevgi konusunda cömert olduğunu itiraf etti.
  2. Bir pelüş hayvan kadar masum ve zararsız görünen malta teriyerleri sahiplerini şaşırtmayı sever. Onlardan beklenmeyecek ölçüde her şeyle ilgilidirler. En güzeli de bunu doğru şekilde yaparlar. “yani havlayıp ilgi çekmeye çalışarak değil”
  3. Bir Maltalı mutluluksa iki Maltalı iki kat mutluluktur. Hayatı kolaylaştırdıkları bilinir. İki tane almamak için bir neden görünmüyor.
  4. Yalnızca iki yaşında ki bir çocuğa yapılabilecek bütün saç stillerini deneyebilirsiniz. Bu konu da hiçbir sınırlamak yok. İster tepeden bağlayın, isterseniz örün, iki kulak her şekilde güzel görünecekleri kesindir. Birbirinden farklı stilde bağlayabilir veya tıraş edebilirsiniz. Onların beyaz paltoları çoğunlukla ışıltılı kişiliklerinin bir dışa vurumu gibidir. Öyleyse onları en sevimli stillerde tıraş etmek sahiplerinin görevi.
  5. Maltalılar hipoalerjeniktir. Uzun saçları olmasına rağmen onları çok sık dökmezler.
  6. Malta teriyerinize her türlü aksesuarı yakıştırabilirsiniz; bebek arabası, rengarenk tasmalar, tokalar, gözlük en seveceğiniz aksesuarlar olabilir. Minik bir minder onu dışarda rahat ettirmenin iyi bir yolu olabilir. Mini maltalar soğuğa karşı dayanıklı değildir kışın ve sonbaharda, hırka ve ceket giydirip gezdirebilirsiniz.
  7. İyi bir hasta bakıcı olabilirler. Eğer kartınızı vefadan yana kullanıyorsanız siz hastalandığınızda büyük ihtimalle yanınıza yatıp iyileşmenizi bekleyecek.
  8. Bulmacaları severler. Onları zekâ testlerinde geri bırakan şey büyük ihtimalle sorunları kökten çözmeyi sevmeleri olabilir.
  9. Malta terrierleri sahiplerinden daha akıllı olduklarını düşünür. Bunun böyle olması şaşırtıcı değil. Bu sayede onun en şefkatli yönleri ortaya çıkar. Hastalığı, üzgün olmayı hissedebilir ve bu konuda ileri düzeyde empatiktir. Bir malta terrierin inceden inceye sahibini yönlendirmesi nadir bir durum değildir. Onların bir hanımefendi kucak köpeği olmasının nihai sonucu da olabilir.

Sadece Malta Teriyerlerine Özgü 6 Saç Stili

Köpekler familyası için kafanın üstünde uzayan saçlarının olması nadir karşılaşılan bir özelliktir. Malte teriyeri sahipleri düğme burunlu ve siyah boncuk gözlü köpeklerinin daha çok bir peluş köpeğe benzemesi için hangi saç stillerine sahip olması gerektiğini bilirler. İşte en popüler 6, pupy malta teriyer saç stili.

  1. Tedy Bear Cut : Ayıcık saç stili gözlerini ve yüzünü ön plana çıkaran bu stil onun tarzına ihtişam katabilir.
  2. Bob Kesimi: Onları olduklarından daha farklı göstermek için harika bir saç kesim stili olabilir. Yanlar uzun ve ortalar kısa yani aynen bir insan bob stili gibi.
  3. Short Cut: Bu stil biraz profesyonellik gerektirebilir. Genelde tüyler kısa kesilir ancak kulaklar ve kafa biraz yuvarlaktır. Yazın terlemeye karşı iyi bir kesim olabilir.
  4. Puppy stili: bütün tüyler eşit boyda kesilir.
  5. Standart kesim: bütün tüyler uzundur ya da sadece boyundan yukarısı biraz daha uzun bırakılabilir.

Maltalı teriyerinizle farklı tarzları deneyebilirsiniz. Havanese, yorkie, shih tzu saç kesimleri başka fikirler verebilir.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu