iPhone Servisi Seçenekleri

 iPhone Servisi Seçenekleri

Apple 2 yıllık sınırlı garanti kapsamında bazı arızaların onarımlarını gerçekleştirirken bazı onarımları ise ücret karşılığında yapmaktadır.

Uluslararası garanti kapsamında olmayan cihazlar, sıvı teması gören cihazlar, arka camı kırılan cihazlar veya darbe gören cihazlar gibi tamirat gerektiren işlemler malesef ki, garanti dahilinde yapılmamaktadır.

Yetkili servisler bu konuda size cihaz değişimi teklif eder ve kabul etmeniz halinde sizden arızalı telefonunuz ile birlikte belirli bir ücret alarak size swap ( swap: fabrikada tamir edilmiş ) iPhone verir. Tabii bu ücret telefon parasına yakın olmaktadır.
Örnek; XS MAX arka cam kırıldığında Apple size cihaz değişimi teklif etmektedir buda 5799₺’dir. ( 19 Nisan 2019 )
Bu seçenek ülkemizde bir çok kişinin bütçesine hitap etmezken, bu konuda yüksek ücretler ödeyerek aldığımız telefonların onarımlarımı için özel iPhone servisleri imdadımıza koşuyor.

Özel iPhone servis hizmetleri ile arızalı iPhonelarınızın onarımlarını sadece arızaya yönelik yaptırabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken iPhone’unuzu vereceğiniz servisin güvenilirliği, tecrübesi ve ne kadar donanımlı bir servis olduğudur.

Cep telefonu tamiri gerçek anlamda tecrübe ve profesyonellik gerektiren bir iştir. Yeteri kadar tecrübeye sahip olunmadan yapılan onarımlar sonrasında, cihazınızda hiç beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

iPhone Servisi İSTANBUL – iPucu 1

iPhone zil sesini arttırmak istiyorsanız ayarlar / müzik / eq seçeneklerinden geç vakiti seçmeniz gerekmektedir.

Daha fazla ipucuna erişebileceğiniz ve iPhone zil sesi indirebileceğiniz blog sayfasına da göz atabilirsiniz..
iPhone Servisi.İSTANBUL adresi ise arızalı cihazlarınız için uygun teknik servis koşullarının sağlandığı profesyonel ekipman ve lisanslı yazılımlar ( ZXW, WUXİNJİ vb. ) ile sorunsuz ve kalıcı çözümler sunuyor.

Bu yazılımlar iPhone ile diğer cep telefonlarının anakart şemalarını gösteren yazılımlardır ve anakart onarımları için olmazsa olmazlardır. Bu donanımlara sahip olmayan servisler malesef ki ezbere tamir yaparken arızayı tespit edebilmek için cihazı çok fazla yormaktadır.

Sektörde ki tecrübesi ile binlerce iPhone tamiri referansına sahip olan iPhone Servisi.İSTANBUL adresinde kullanılan ekipmanlar ve yazılımlar ile arızalı cihazlarınız tamamen güvende. Gerek anakart onarımları gerek orijinal parça değişimlerinde hızlı ve sorunsuz bir hizmet alabilirsiniz. Onarımlar en fazla 1-5 iş günü içinde yapılmaktadır.

Arızanın durumuna göre bu süre nadiren de olsa biraz daha uzayabilmektedir. PTT KARGO aracılığı ile ücretsiz ve sigortalı kargo gönderimi yapabileceğiniz servis İstanbul AVCILAR’da hizmet vermektedir.

iPhone Servisi İSTANBUL – iPucu 2

iPhone 8 ve sonrasındaki iPhone’ların ekranlarında true tone özelliği vardır. Ayarlar / Ekran / TrueTone. Ekran değişimi sonrasında bu özellik eski ekran verisi alınmadığında gitmektedir.
iPhone Servisi İSTANBUL adresinde neler yapılıyor?
# Profesyonel olarak iPhone anakart tamiri
# Orijinal parça değişimi
# A kalite parça değişimi ( a kalite harici hiçbir ürün kullanılmıyor )
En çok yaptığı onarımlar
# XS MAX arka cam değişimi
# iPhone X ekran değişimi
# iPhone X arka cam değişimi
# iPhone anakart tamiri
# iPhone sıvı teması tamiridir.
Sizde Apple yetkili servislerinin sağlamış olduğu garanti kapsamından faydalanamıyorsanız eğer, iPhone Servisi İSTANBUL adresi ile iletişime geçebilir ve arızalar hakkında teknik destek alabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu