Instagram’da Nasıl Satış Yapılır?

 Instagram’da Nasıl Satış Yapılır?

Instagramdan Satış Yapmak İçin Neler Gerekir?, Instagramda Satış Yapmak Ücretli Mi?, Instagram’da En Çok Ne Satılıyor?, Instagram’da Nasıl Satış Yapılır?

Dünyada milyonlarca insanın aktif olarak kullanmakta olduğu Instagram aynı zamanda pek çok alanda pazarlama yapılan bir platforma dönüşmüş durumda. Bunun nedenlerinin başında ise firmaların reklam maliyetlerini azalmak için çok sayıda takipçisi olan kullanıcılarla işbirliği yapmaları gelmektedir.

Yüksek takipçisi olan ünlüler ve popüler olan ınfuluencerlar Instagram üzerindeki paylaşımları ile büyük bir kitleye hitap etmekte ve onları yönlendirebilmektedir.

Ayrıca takipçiler arasındaki etkileşim de artmakta bu sayede bir ürün daha fazla kullanıcıya ulaşmaktadır. Instagramın pazarlama gücü bu sayede çok yükselmiş durumdadır.

Firmaların reklam vermeleri büyük oranda beğeni ve takipçi sayılarına bağlı olduğundan Instagram takipçi satın al seçeneğinden yaralanabilir Bayigram ile gerçek hesaplara sahip takipçilerle etkileşim oranınızı artırabilirsiniz.

Instagram’dan Satış Yapmak İçin Neler Gerekir?

Öncelikle amacınız ürün satışını doğrudan yapmak ise bunun için sosyal medya üzerinden satış yapan firmaların pazarlama ve reklam yöntemlerini inceleyebilirsiniz.

  • Hedef kitlenizi belirlemek ve rakiplerinizi tanımak önemli bir kriterdir.
  • Daha sonra işletme hesabı oluşturun ve ürünlerinizi düzenli ve içeriğinize uygun temalarla destekleyerek gönderi ve hikayelerinizde paylaşın.
  • Takipçi sayınızı artırmanız da oldukça önemli.

Bayigram internet hesabından takipçi satın al paketlerini 5 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bütçenize uygun fiyatlarla 50 takipçi paketinden 250000 takipçi paketine kadar bütçenize en uygun paketi güvenli bir şekilde satın alabilir gerçek hesaplarla takipçi sayınızı artırabilirsiniz.

Instagram’da Satış Yapmak Ücreti Var mı?

Bununla alakalı özel bir vergilendirme söz konusu değildir. Satış yapan kullanıcılar kazançlarını direkt olarak kendilerine almakta olup Instagram’a herhangi bir komisyon ödememektedir.

Firmaların çoğu kendi işletme hesapları üzerinden satış yaparken belli bir kesim de takipçi sayısı yüksek olan kullanıcılar ile işbirliği yaparak ürün tanıtımı yapmaktadır.

Instagram’da En Çok Ne Satılıyor?

Takı ve aksesuar, ayakkabı, kıyafet gibi çok pahalı olmayan hatta indirimli olan ürünler daha fazla satılmaktadır. Kullanıcılar görsel içeriği dikkat çeken ürünleri daha fazla tercih etmektedir.

Satışları artırmanın en hızlı yolu da takipçi sayılarınızı ve takipçileriniz arasındaki etkileşimi artırmaktır. Bayigram.com’ da Instagram panel üzerinden takipçi, beğeni, yorum, izlenme ve çok daha fazla paket seçeneğine uygun fiyatlar avantajlı indirimler ve hediyelerle sahip olabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu