TikTok’ta Neler Yapılır?

 TikTok’ta Neler Yapılır?

TikTok’ta Nasıl Çok İzlenilir?, TikTok Saat Kaçta Video Atılmalı?, TikTok’ta Neler Yapılır?, Detaylar yazımızda…

Dijitalleşen dünyada milyarlarca insanın kullanmakta olduğu sosyal medya uygulamaları hayatımızın her alanında etkinlik göstermektedir.

Eğlence, sosyalleşme, bilgi edinme, ulaşım, iletişim ve daha pek çok alanda sosyal medya uygulamaları tercih edilmektedir. Tiktok uygulaması ise video paylaşım platformu olarak insanların hem eğlendiği hem de para kazanabildiği bir sosyal medya aracıdır. Tiktok üzerinden para kazanma seçenekleri:

  • İçerik Oluşturucu Fon ödemesi
  • Canlı yayın üzerinden hediye bağışı
  • Reklam ve şarkı tanıtımları

Özellikle yüksek takipçiye sahip fenomen hesaplar çok yüksek tutarda kazançları şarkı tanıtımları ile elde eder. Takipçiniz ne kadar fazla ise firmalar reklam tercihini bu hesaplardan yana kullanacaktır. Tiktok video indir ve beğeni gibi etkileşimler etkileşiminizi artırarak videonuzun keşfet alanına düşmesini, daha fazla kullanıcının hesabınızı takip etmesini sağlar.

TikTok’ta Nasıl Çok İzlenilir?

Dikkat çeken bir kullanıcı adına sahip olmanız, özgün ve kaliteli videolar paylaşmanız, hedef kitlesi belirlemeniz ve bu doğrultuda içerikler üretmeniz videolarınızın daha fazla izlenmesini sağlar.

Hashtagleri videonuzda yer alan konuya uygun olarak eklerseniz keşfet alanında görüntülenme oranınız da artacaktır.

Planlı şekilde davranmak ve trendleri takip etmek takipçi sayınızı artırır. Tiktok video indirme işlemi için farklı uygulamalardan yardım alabilirsiniz. Videolarınıza olan etkileşim ne kadar yüksek olursa popüler bir hesaba sahip olma ihtimalinizde o kadar yüksek olacaktır.

TikTok Saat Kaçta Video Atılmalı?

Videolarınızın izlenme sayısını artırmak için kullanıcıların en fazla aktif olduğu gün ve saatleri tercih etmelisiniz. Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günlerinde özellikle 20:00 ile 21:00 saatlerinde kullanıcıların çevrimiçi olma ihtimali daha yüksektir.

Paylaşımlarınızı bu günlerde saat 19:00’dan sonra yaparsanız izlenme sayınızı artırma imkanına ulaşabilirsiniz.

TikTok’ta Nasıl Para Kazanıyorlar?

Hesabınızın son 30 gün içinde 100.000 izlenme ve 10 bin takipçiye ulaşması durumunda Tiktok İçerik Oluşturucu Fonu ödemesi yapmaktadır.

Canlı yayın açan minimum 1000 takipçiye sahip kullanıcılar ise hediye bağışları ile para kazanırlar. Fenomenler ise yüksek takipçi sayısı sayesinde reklam ve şarkı tanıtımlarından ciddi miktarlar kazanabilmektedir. Takipçi sayınızı artırmak için Popigram.com adresindeki Tiktok takipçi satın alma panelini inceleyebilir kısa sürede para kazanmaya başlayabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu