Instagram Reels Üzerinden Nasıl Alışveriş Yapılır

 Instagram Reels Üzerinden Nasıl Alışveriş Yapılır

Intagram’dan Alışveriş Yapmak Zamandan Kazandırır, Instagram Reklam Ve İşbirliği Anlaşmaları, Instagram Reels Üzerinden Alışveriş Yapma, Detaylar yazımızda…

Instagram paylaşılan reels videoları için ana sayfadan kolay giriş yapabileceğiniz bir buton eklemesi yapılmıştır. Ayrıca alışveriş butonu da ana sayfaya eklenen araçlardan biridir. Instagram hesabından alış veriş yapmak isteyen kullanıcılar için pek çok alternatif mevcuttur.

Bunlardan biri reels videolarına eklenen alışveriş linkleridir. Özellikle ınfluencerlar firmalardan almış oldukları reklam içerikleri için gönderi ve videolarına bağlantı linki eklemektedir. Bu sayede tıkladığınız link sizi mağazaya otomatik olarak yönlendirmekte ve hızlıca alışveriş yapmanıza olanak sağlamaktadır. Isnatgramda alışveriş yapmak için kullanılacak yöntemler:

  • Story ve reels videolarına eklenen alışveriş linkine tıklamak.
  • Reklam olarak karşınıza çıkan alışveriş mağazası gönderilerine tıklamak.
  • Gönderiler üzerine etiketlenen alışveriş linklerine tıklamak.

Firmalar özellikle takipçi sayısı yüksek olan kullanıcılar ile reklam anlaşmaları yapmaktadır. Bu sayede daha geniş müşteri kitlesine ulaşmayı hedeflemektedirler. Instagram’dan para kazanmak isteyen kullanıcılar takipçi sayısını artırmak için Instagram düşmeyen takipçi satın al paketlerini Sosyalgram internet adresinden 15 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilmektedir.

Intagram’dan Alışveriş Yapmak Zamandan Kazandırır

Günümüzde internet kullanımının yaygınlaşmasıyla pek çok şey sanal ortamdan yapılmaya başladı. Bunlardan biri de alışveriş olarak karşımıza çıkmaktadır.

Alışveriş yapılmayı daha hızlı hale getirmek için firmalar sosyal medya mağazaları oluşturmuş durumda. Bu sayede sosyal medya kullanıcıları karşılarına çıkan reklam üzerinde yer alan “sepet” simgesine dokunarak doğrudan firmanın internet sayfasına yönlendirilmektedir.

Ayrıca firmaların reklamını yapan yüksek takipçiye sahip kullanıcılar para kazanabilmektedir. Instagram ile reklam, tanıtım, sponsorluk anlaşmaları yaparak kazanç sağlayan kullanıcılar düşmeyen takipçi satın al paketlerinden yararlanarak kazançlarını Sosyalgram.com ile artırabilmektedir. Ayrıca avantajlı indirimler ve ekstra takipçi hediyelerinden faydalanabilmektedir.

Instagram Reklam Ve İşbirliği Anlaşmaları

Popüler hesapları seçen firmalar reklam maliyetlerini düşürmek ve sosyal medyanın müşteri gücünden yararlanmak için ınfluencer hesaplarla işbirliği yapmaktadır. Karşılıklı kazanç sağlayan bu yöntem sosyal medyada Instagram dahil neredeyse tüm uygulamalarda kullanılmaktadır.

Instagram Video Ve Paylaşımları İle Kolay Alışveriş

Reels video ve paylaşımlarınıza anlaşmış olduğunuz firmaların ürün linkini ekleyerek tanıtım yapabilir bu sayede firmanın satış yapmasına aracı olabilirsiniz. Bu sayede siz de para kazanabilir hesabınızın popülerliğini de artırabilirsiniz. Sosyalgram.com.tr ile takipçi satın alabilir ayrıca yorum, paylaşım, beğeni ve çok daha fazlasından oluşan hizmetlere uygun fiyatlar ve ekstra hediyeler ile sahip olabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu