Hostinget ile Yüksek Performanslı VDS Sunucular

 Hostinget ile Yüksek Performanslı VDS Sunucular

Sunucu formatları içerisinde fiziksel, bulut ve sanal sunucu olarak farklı yöntemler bulunur. VDS de burada sanal sunucu kategorisinde bu sisteme ihtiyaç duyan kullanıcılara hizmet verir.

VDS sunucu bir sunucu içerisindeki donanımların da ayrı ayrı olarak sunucular oluşturmasını ifade eder. Peki bunun anlamı nedir derseniz, bir site üzerinde her kullanıcı için özel olarak açılan alanları düşünebilirsiniz.

Her kullanıcı farklı depolamaya veya RAM’e, işlemciye sahipse o sitede VDS server kullanılıyordur. Bu özelliği sayesinde kullanıcı ve site yönetimi bakımından çok fazla avantaja sahiptir. Hostinget ile alacağınız vds sunucularında da sitenizin trafik hızına ve işlemlerine hız katabileceksiniz. 

Sanal Sunucuların Sağladığı Avantajlar

Sitenizde VDS sunucu özelliklerinden yararlanmak isterseniz oldukça fazla avantaja erişebilirsiniz. VDS ile her kullanıcıya ait bir alandan söz edilebilir. Ve bir kullanıcının yaşadığı sorunlar diğerini etkilemez.

Kullanıcıların sahip olduğu RAM, CPU işlemleri paylaşımsız olarak yer alır. Root erişimi ile site yöneticileri siteyi daha fazla kontrol edebilir. Eğer ihtiyaç duyarsanız VDS’de kaynaklarınızı da arttırabilirsiniz. Site trafiğini kontrol edebilmek bu sunucuyla daha kolaydır.

Güvenlik yazılımlarını rahatlıkla kurabilir ve kullanabilirsiniz. Site içeriklerinin geç yüklenme sorunu daha az yaşanır. Kaynaklar arasında bağımsız bir bağ olduğundan herhangi birine yapılacak saldırılarda diğer siteler, kullanıcılar etkilenmez. 

VDS Sunucu İle Birlikte Gelen Özellikler

Hostinget tarafında sunulan paylaşımsız sanal sunucu, yani VDS server paketleriyle birlikte başka özellikleri de edinebiliyorsunuz. Paketleri seçerken dilediğiniz kaynaklarda ölçeklendirme yapabilirsiniz.

Sunucunuzu 7/24 online yönetim paneliyle yönetebilirsiniz. VDS sunucunuz da site barındırabilirsiniz. SSD disk yapısında dilediğiniz yapılandırmayı yapabilir,

SolusVM sanallaştırma, ücretsiz kontrol paneli, hızlı kaynak yükseltme, tam yetki ve kontrol özelliklerini kazanabilirsiniz. Ayrıca teknik destek almak için site üzerinde ticket açarak 7/24 destek hizmeti alabilirsiniz. Talep edilen VDS sunucular, oldukça kısa sürede tarafınıza teslim edilir. 

Hostinget Ayrıcalıkları ile VDS Server Paketleri

Domain, hosting, sunucu, e-posta ve barındırma ihtiyaçlarınıza hızlı ve kaliteli işlemleriyle hizmet veren Hostinget VDS sunucuları için de her ihtiyaca göre farklı paketler hazırlamıştır.

Bronze, silver, gold ve platinium paketlerinde özellikleri değişen CPU, RAM, disk alanı hizmetleri bulunur. Eğer e-ticaret gibi yüksek trafiğe sahip bir site sahibiyseniz VDS aradığınız sunucu olabilir.

Bu sunucuyla birlikte hem site hızını artırabilir hem de işlemlerde güvenliği sağlayabilirsiniz. Çok sayıda avantajı ile birlikte hem kullanıcı hem de yönetici işlemlerini sekteye uğratmayacak bir düzendeki bu sunucu ile işlerinizden daha yüksek verim alabileceksiniz. 

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu