Göz Makyajı Ürünleri

 Göz Makyajı Ürünleri

Göz, en önemli duyu organımız olmasının yanında yüzü güzel gösteren en önemli organlarda birisidir. İnsanlar arasından gözler kalbin aynasıdır ibaresi ne kadar önemli bir organ olduğun ortaya koymuştur.

Bir insanı etkileyen en önemli organların başında gözler gelir.

İnsanlar konuşurken ilk önce gözlerle iletilişim kurdukları için bu duyu organımıza özen göstermeniz gerekir.

 Bayanlar güzel bakan, çarpıcı ve etkileyici gözler için göz makyajı malzemelerini kullanırlar.

Göz Makyajı Malzemeleri

Bayanlar ilk önce günün yorgunluğunu yansıyan sarkmış ve morarmış gözaltlılarını yok etmek için kapatıcıları kullanırlar. Gözaltı kapatıcılar cilt bariyerini onararak kırışıkları azaltan özelliktedir.

Ten renginde olup kusurları maksimum kapatmaktadır. Göz kalemi halk arasında sürme olarak geçer ve gözlerin alt kirpiklerin üstüne sürülerek gözlerde çerçeve görevi yaparak büyüleyici büyük gözler yaratır. Siyah en çok kullanılsa da gri, lacivert, kahverengi, mürdüm gibi renkleri dr mevcuttur.

Eyeliner ise diğer göz makyajı malzemeleri arasında olup gözün üst kirpiklerin üzerine sürülür. Gözlerde çerçeve görevi yaparken çekik gözlere sahip olmanızı sağlar. Kirpikler de gözleri güzel gösteren diğer bir özelliktir.

Uzun, belirgin, kıvrık kirpikler bakışlara etkileyicilik katar. Bunun için maskara ve takma kirpik kullanılır. Özel tasarım fırçası ile kirpikleri kökten uca volüm vererek dolgun ve kıvrık kirpiklere sahip olmanızı sağlar.

Takma kirpikler ise kısa kirpikleri olan insanlar için kurtarıcı olup dikkat çekici gözlere sahip olmanızı sağlar.

Göz farı ise göz kapakların üzerine sürülerek çarpıcı gözlere derinlik katar. Kıyafetlerinize göre göz farı kullanacağız gibi derin bakışlar için tek renk de kullanılabilir.

Göz Makyajı Teknikleri

Mekâna ve tercihinize göre göz makyajı çeşitlerini kullanabilirsiniz. Dumanlı gözler için gri kahve tonları kullanılabilirken gölgeli gözler için de 3 veya 4 farklı renk far kullanılabilir.

Çekik gözlere sahip olmak için ise eyelineri kuyruklu yaparak farınızı da gölgeli yapabilir yada sade bırakabilirsiniz. Gölgeli far da açık tondan koyu tona doğru renkleri kullanarak yapılır.

Sade doğal göz makyajı için tüm göz makyajı malzemesini hafif ve doğal göz renklere yakın renkleri kullanabilirsiniz.

Etkileyici kaliteli uzun ömürlü göz makyajına sahip olmak istiyorsanız https://www.ademocut.com  web adresini ziyaret edebilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu