Bioderma Atoderm Nedir?

 Bioderma Atoderm Nedir?

Eczacı ve biyolog olan Jean-Noël Thorel’in kurucusu olduğu ve bünyesinde dünya çapında tanınan diğer firmaları da barındıran NAOS firmasına bağlı Bioderma markasının ürünüdür.

Bu firma, kurucusunun söylemiyle; kozmetik alanında bilinen eski yöntemlere karşı yeni ürünler ve çözümler sunma amacını taşımaktadır.

Ve yine kurucusunun bakış açısıyla, “cildi tedavi etmek yerine ona yaşamayı öğretmeyi” amaçlayan bir yaklaşımla, yenilikçi kozmetik ürün konseptleri sunmaktadır. Bioderma atoderm de bu yaklaşım sonucu üretilen ürünler geliştirir.

Cilt Sağlığında Bioderma Atoderm

Kurulduğu günden bu yana Bioderma, uzman dermatologların laboratuvarlarda yapmış olduğu klinik çalışmalar sonucunda cilt sorunlarına karşı yenilikçi bir çözüm sunmayı hedeflemiştir.

Bu çözüm için öncelikle cilt biyolojisini tanımayı ve onun doğal dengesini sürdürmesini amaçlayan bir bakış açısıyla yenilikçi ürünler ortaya koymaktadır.

Gün içerisindeki pek çok faktör cildi zayıflatmaktadır. Güneşten gelen UV ışınları, koruyucu, renklendirici ve emülgatörler gibi toksik tahriş edici kimyasallar, rüzgar, soğuk ve sıcak gibi dış faktörler, cilt bariyerini çok kırılgan hale getirerek cildin zayıflamasına ve yaşlanmasına neden olur.

Kolayca kızaran veya alerji olan cilt, dış etkenlere karşı korunmasız hale gelmektedir. Özellikle cilt kuruluğu, kadınların en çok şikayet ettiği problemlerden biri olmaktadır. Bioderma atoderm, cilt kuruluğuna karşı etkili çözümler sunmaktadır.

Bioderma Atoderm Biyolojik Çözümleri

Gün içerisinde cildin kurumasına ve yaşlanmasına neden olan faktörlere karşı cildin doğal dengesi ve nem seviyesinin korunması gerekmektedir. Kuru ciltler, aynı zamanda cildin zayıflığının ve sağlıksız oluşunun göstergesidir. Bu nedenle bioderma atodermkuru, çok kuru ve yoğun cilt kuruluğu için Shower gel, Intensive bar, Shower oil ve Intensive Foaming gel ürünleri ile etkili çözümler sunar.

Ayrıca sprey ve balm ürünleri ile de bu bakımı desteklemektedir. İçeriği ile kuru ciltlerde rahatlama sağlarken, cildi derinlemesine nemlendirir ve besleyici bir etkiye sahiptir.

Gözenekleri tıkamadığı gibi parfüm ve paraben içermeyen özel formülüyle yağlı ve yapışkan bir etki bırakmaz. https://www.ademocut.com adresinde bioderma atoderm ürün çeşitlerini bulabilir, seçtiğiniz ürünleri ödeme kolaylıkları ve kargo hizmeti ile temin edebilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu