Google Üzerinde Sitenizi Bulmanızı Kolaylaştıran Araçlar

 Google Üzerinde Sitenizi Bulmanızı Kolaylaştıran Araçlar

Bir web sitenin SEO’sunu yapmadan önce sitenin sıralaması hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. Hatta, SEO çalışmalarını gerçekleştirdikten sonra da sitenin sıralamasını takip etmelisiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için ise Google üzerinde sitenizi bulmanızı kolaylaştıran araçlar bulunmaktadır.

Bu araçlardan en popülerlerinden birisi ise sıra bulucu aracı olmaktadır. Sıra bulucu ile sitenizin Google’daki sıralamasını öğrenebilir ve takip edebilirsiniz. Bu aracı kullanarak sitenizin sıralamasını öğrenebilir ve ona göre SEO işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Web sitenizi detaylı bir şekilde analiz etmek oldukça önemlidir. Özellikle de hangi anahtar kelimeler ile sıranızı yükselteceğinizi bilmek daha da önemlidir.

SEO çalışmalarınızdan daha yüksek bir verim almak için belirli araçlar yardımcı olacaktır. Sıra bulucu aracı kullanmak, bu anlamda siteniz hakkında daha detaylı bir bilgi sahibi olmanızı sağlar. Siteniz hakkında elde ettiğiniz bu bilgiler ışığında web sitenizin daha da gelişmesini sağlayabilirsiniz.

Site Sıralaması Neden Önemli?

Günümüzde pek çok büyük marka dijital çalışmalara önem veriyor. Çünkü, alışveriş yapmak isteyen binlerce kullanıcı internet üzerinden araştırma yapıyor. Google gibi büyük arama motorlarında üst sıralarda yer almak, hedef kitlenize ulaşmanızın en kolay yolu olarak görülüyor.

Bu sayede, daha çok müşteriye ulaşabilir ve gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmanın yanı sıra, marka bilinirliğinizi de arttırabilir ve marka prestijinizi olumlu yönde geliştirebilirsiniz. Tüm bunları yapmak için ise sitenizin Google’da hangi sıralamalarda olduğunu bilmeniz gerekiyor.

DoXX Sıra Bulucu Aracı’nı kullanarak sitenizin sıralamasını ve siteniz hakkındaki detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz. Bunun sonucunda ise sitenizi daha kolay bir şekilde geliştirme fırsatı elde edersiniz.

Google sıralamanızı takip etmenin en önemli avantajlarından birisi de rakiplerinizin önüne geçmek olacaktır. Rekabet analizini gerçekleştirebileceğiniz sıra bulucu ile sektörünüzde yer alan firmaların gerisinde kalmamış olursunuz.

Bu işlemleri gerçekleştirmek için ise hedef kitlenize nasıl ulaşacağınızı bilmeniz gerekiyor. Sıra bulucu da tam bu noktada kullanıcıların yardımına koşuyor.

Sıra Bulucu Nedir?

Sıra bulucu aracı, web sitenizin Google arama motorundaki yerini görmenizi sağlayan bir araçtır. Üyelik gerektirmeyen bir araç olan sıra bulucu, böylelikle kullanıcılara kolay bir kullanım sunar. Sıra bulucu sayesinde web siteniz için farklı anahtar kelimeleri görebilirsiniz.

Sitenizde yer alan bir anahtar kelimenin Google’da yer alan konumunu incelemek için harika bir yöntemdir. DoXX Sıra Bulucu sayesinde web sitenizin hangi anahtar kelimelerde yüksek sıralamalara çıktığını görmek mümkündür. Buna ek olarak, web sitenizde başarısız olan anahtar kelimeleri de görebilirsiniz.

Tüm bu işlemlerin sonucunda web sitenizde kullanmanız veya kullanmamanız gereken anahtar kelimeleri tespit ederek Google’da üst sıralara çıkabilirsiniz.

Sıra Bulucu Aracı Nasıl Kullanılır?

Sitenizin Google’da hangi sırada yer aldığını merak ettiniz ve sıra bulucu aracını kullanmaya karar verdiniz. Peki sıra bulucu aracı nasıl kullanılır?

Bu konuda endişe etmenize gerek yok. Siteniz hakkında detaylı bilgileri elde etmek oldukça kolay birkaç işlemden geçiyor. Aşağıdaki adımları takip ederek sıra bulucu aracını kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • URL kutusuna analiz etmek istediğiniz web sitenin adını girin.
  • Karşınıza anahtar kelime dağılımlarına göre sonuçlar gelecektir.
  • Sitenizin Google’da hangi sıraya kadar kontrol edilmesini istiyorsanız, Top10 ve Top100 arasında yer alan seçeneklerden birini seçin.
  • Yapacağınız bu seçimleri gün, ay ve hafta bazlı olarak da gerçekleştirebilirsiniz.
  • En son aşamada anahtar kelimelerinizin konumunu ve dağılımlarını detaylı bir şekilde analiz edebilirsiniz.

Yukarıda yer alan maddeleri takip ederek kolay bir şekilde Dopinger Sıra Bulucu Aracı’nı kullanabilirsiniz.

Sıra Bulucu SERP Nedir?

SERP, “Search Engine Result Pages” kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Türkçe olarak arama motoru sonuç sayfaları olarak çevrilebilir. Google’da üst sıralarda yer almak isteyen kişilerin yaptığı tüm SEO çalışmalarının ortak amacı SERP’te ilk sıralarda yer almak olacaktır.

SEO Hizmeti

Web sitenizin arama motorlarında üst sıralarda gözükmesini istiyorsanız, bir uzmana ihtiyacınız olacaktır. Aksi taktirde gerçekleştirilecek çabalar vakit ve maddi kayıp olarak geri dönebilir. Bir SEO uzmanına danışarak sitenizin yükselişini çok daha hızlandırabilirsiniz.

Dopinger ile iletişime geçerek SEO danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Bu sayede, en güvenilir ve en tasarruflu açıdan web sitenizi arama motorlarında üst sıralara taşıyabilir, gelirlerinizi ve tanınırlığınızı arttırma fırsatı elde edersiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu