Espor Oyunları ve E-Ticarete Katkısı

 Espor Oyunları ve E-Ticarete Katkısı

Espor oyunları son yıllarda önemli bir çıkış yakaladı. Birçok oyun firması Espor alanına giriş yapmak için birçok adım yapmaktadır.

Espor oyunları genel olarak oynaması ücretsiz oyunlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Oynaması ücretsiz olan oyunlar son yıllarda tüm oyuncular tarafından rağbet görmektedir. Oynaması ücretsiz olması dışında ayrıca oyunlardan profesyonel olarak para da kazanılmaktadır.

Oyunu oynayan oyuncular belirli bir seviye de artık Espor dünyasına giriş yapmak istiyor ve Profesyonel Espor oyuncusu oluyor. Bu sayede birçok Turnuvaya katılıyor ve başarılarına göre takımlardan ve turnuvayı düzenleyen kuruluşlardan belirli bir kazanım elde edebiliyor.

Espor turnuvalarına katılan Espor takımlarına belirli bir ücret ödeyen oyun firmaları ise oynaması ücretsiz olan oyunlardan para kazanmanın da yollarını aramaktadır. Bundan dolayı da oyunlarda mağaza bölümü olmaktadır.

Mağaza bölümünde ise oyunun kendi para birimine göre birçok kozmetik ürün, silah kaplamaları, kostüm vs. gibi oyuna etki yapmayan görsel ürünler bulunmaktadır.  Bu konuda Valorant, League of Legends ve PUBG Mobile örnek verilebilir. Bu ürünleri oyuncular satın alarak ESpor dünyasını destekliyor.

Valorant oyununda mağaza bölümünde Valorant VP ile satın alınabilen birçok silah skin paketi, silah skinleri, spreyler, silah kozmetik ürünleri, oyuncu kartları gibi VP ile alınan ürünler bulunmaktadır. Valorant oyununda vp satın alarakbu kozmetik ürünleri dilediğiniz gibi envanterinize katabilir ve oyununuzu güzelleştirebilirsiniz.

League of Legends oyununda da mağaza bölümü bulunmaktadır. League of Legends mağaza bölümünde ise Riot Points yani RP ile mağaza bölümünden kostümler, şampiyonlar, birçok mağaza ürünü bulunmaktadır. LoL oyununda rp satın alarak LoL dünyasındaki kozmetik ürünleri envanterinize katabilirsiniz.

PUBG Mobile ise mobil bir oyun olmasına rağmen hem Espor dünyasında hem de Mobil online oyunlar dünyasında önemli bir yere gelmiştir.

PUBG Mobile içeriğinde ise mağaza bölümü dışında kutu açma ve kutudan önemli kozmetik silah ve diğer ürünler gibi etkinlikler bulunmaktadır. Bu kutular ve mağaza bölümünden satılan ürünler ise UC ile alınmaktadır. Bu ürünleri almak için ise uc satın almanız gerekmektedir. Siz de en ucuz ve uygun fiyatlara Joy Alışveriş sitesinden bu ürünleri satın alabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu