Cilt Bakımı Ve Leke Tedavisi Hizmetleri

 Cilt Bakımı Ve Leke Tedavisi Hizmetleri

Cildimiz bizi dış etkenlerden koruyan, vücudumuz için kabuk görevi gören bir örtüdür. Her ne kadar koruyucu bir etkiye sahip olsa da dış etkenlerden etkilendiğim bir gerçek. Özellikle güneşten gelen ışınlara uzun süre maruz kalması durumunda, ciltte bir takım lekelenmeler meydana geliyor. Bu durum birçok insan için can sıkıcı bir durum olarak ortaya çıkıyor. Özellikle son yıllarda ozon tabakasındaki hassasiyet nedeni ile güneşten gelen ışınlar atmosferde tam emilmediği için cilt üzerinde çeşitli hasarlara neden oluyor. Bu nedenle de son yıllarda cilt bakımı konusunda lekelerle mücadele için çeşitli teknikler geliştirilmiş durumda.

Bu konuda hizmet veren www.karakucakklinik.com sitesi cilt bakımı mersin konusunda gelişmiş teknolojiler ile hizmet sunuyor. Ciltte meydana gelen lekeler özellikle yaz aylarında oldukça fazla bir şekilde görülüyor. Bu lekeler çeşitli cilt bakımı mersin hizmetleri kapsamında tedaviye alınarak gideriliyor. Ancak bu işlemler birden fazla seans ile gerçekleştiği için cilt lekesi konusunda şikayetleri olan kişilerin biraz sabırlı olması gerekiyor.

 Leke Tedavisinde Sunulan Hizmetler

Leke tedavisi için öncelikli olarak önemli olan lekelerin doğru teşhisinin konulması gerekiyor. Bu lekelerin kaynağının güneş mi yoksa başka bir cilt hastalığı mı teşhis etmek oldukça önemli. Bunun için gerekli tetkikler yapılarak teşhis konuyor ve teşhisten sonra da gerekli işlemlere başlanıyor. Ciltte lekelenmeye neden olan etken cilt derisinde bulunan hücrelerin deforme olmasıdır. Yapılan leke tedavisi mersin hizmetinde kullanılan ürünler ciltte bulunan hücrelerin kendisini yenilemesini sağlaması nedeni ile ciltteki lekeler belli bir süre sonra geçerek cildin eski halini almasını sağlıyor.

 Cilt Lekelerinde Kullanılan Yöntemler

Cilt lekelerinin giderilmesi konusunda uygulanan birden fazla yöntem vardır. Bu yöntemler sırası ile; Thulium Akıllı Lazer, Kimyasal Peeling, Karbon Peeling, Enzim Peeling (Işık Peelingi) ve Co2 Fraksiyonel Lazer yöntemleridir. Bu yöntemler sayesinde leke tedavisi mersin hizmetleri kaliteli bir şekilde sunuluyor.

Kullanılan yöntemlerden birisi olan kimyasal peeling yöntemi ile deri altına enjekte edilen kimyasal ilaçlar ile deri altında kontrollü bir hasar meydana getirerek yeni deri hücrelerinin gelişmesine imkan sağlanıyor. Bu yöntem leke tedavisi mersin hizmetleri kapsamında en sık kullanılan yöntemlerden birisidir.

Kimyasal peeling yönteminden sonra leke tedavisi mersin hizmetlerinde kullanılan bir diğer önemli yöntem ise enzim peelingtir. Bu yöntem ile salgılanan melanin koyu renge dönüşmesine neden olan tyrosinase enzimini baskılaması ile birlikte ciltte melanin oluşumunun azalmasına bağlı olarak ciltte bulunan lekelerde azalma ve bir süre sonra tamamen yok olma gözleniyor.

Böylelikle leke tedavisi mersin hizmeti ile lekeli bölgelerin rengi açılarak dışarıdan tamamen sağlıklı cilt görünümü sağlanıyor. Karbon peeling bir başka cilt bakımı mersin hizmetidir.

Bu tedavi yöntemi ile birlikte ciltteki lekelenmeye neden olan gözeneklerin küçültülmesi sağlanıyor. Bu yöntemin en büyük avantajı cildin gençleşmesini sağlamasıdır.

Bu yöntem aynı zamanda cilt bakımı mersin hizmetleri içerisinde cilt gençleştirme yöntemi olarak da biliniyor. Uygulanan bir başka cilt bakımı mersin yöntemi thulium akıllı lazer yöntemidir.

Bu yöntem ile birlikte ciltteki tüm gözenekler sağlıklı bir şekilde açılarak lekelenmeye neden olan melanin etkisiz hale getiriliyor. Bu işlem ile birlikte ciltteki lekelenme son buluyor.

 Leke Tedavisi Seans Sayısı ve Seans Süresi

Leke tedavisi ve cilt bakımı konusunda sunulan hizmetlerdeki seans sayısı ve süresi değişiklik gösteriyor.

Bu durum cildin ve ciltte bulunan lekelerin durumuna göre değişiklik gösteriyor. Ancak ortalama olarak 4 ile 8 seans arasında bir değişiklik gösteriyor. Seans sayıları daha da azalıp çoğalabiliyor.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu