Rıza Selçuk Saydam Digitalzone’da!

 Rıza Selçuk Saydam Digitalzone’da!

Web siteniz kaliteli ve özgün içeriklere sahip mi? Arama motorlarındaki sıranız yeterince verimli mi? Gerçekten doğru hedef kitleye ulaşabiliyor musunuz? SEO ile ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulabileceğiniz Dijitalzone18 bu yıl 18-19 Ekim tarihlerinde Radisson Blu Hotel-Şişli’de gerçekleşecek.

Ev sahipliğini yine Zeo Agency’nin üstlendiği bu uluslararası etkinlikte dünyaca ünlü SEO uzmanları ile SEO meraklıları bir araya geliyor.

Digitalzone18 etkinliğinin ilk gününde 7 konuşmacı yer alacak olup içerik üzerine teknik bilgilerin yanı sıra markaların ya da bireylerin nasıl başarılı olabileceklerine dair detaylar paylaşacaklar.

Laura Crimmons, Lexi Mills, Matthew Kay, Selina Bieber ve Phil Nottingham gibi uluslararası beş ismin yanında Facebook’ta tasarım ekip lideri olarak Messenger’ın gelir elde etmesinden sorumlu ekipte insanların işletmelerle sonuç getiren, anlamlı bir iletişim kurması üzerinde çalışan Rıza Selçuk Saydam da yer alacak.

Daha önce dünyadaki herkesin birbiriyle kolaylıkla iletişim kurabilmesi için Messenger’ın büyümesinden sorumlu ekipte ve Messenger Lite üzerinde de çalıştı. Kendi kendini yetiştirmiş bir tasarımcı ve Matematik-Bilgisayar mezunu Rıza Selçuk Saydam, ‘’Ürün Yönetiminde Başarıya Ulaşmanın Üç Noktası: Anla, Tanımla, Uygula!’’ başlıklı sunumu ile deneyimlerini ve iş akışını paylaşacak.

19 Ekim’de ise search konulu sunumlar gerçekleşirken. Yine dünyada adından sıkça bahsettirmiş Bartosz Gôralewicz, Larry Kim, Kevin Richard, Fatih Özkösemen, Gary IIIyes, Cindy Krum ve Anders Hjorth gibi isimler yer alacak. PPC reklamları, arama motoru optimizasyonu, arama motoru pazarlaması ve sosyal medya reklamları gibi pek çok sunumun yer alacağı etkinlikte aynı zamanda workshoplar da yapılacak.

Web siteleri kullanıcılara sadece bir anahtar kelime mesafesindeyken aynı hizmet ve ürünü tedarik eden sayısız firmanın önüne geçmek için size harika bir fırsat sunan Zeo Agency, Digitalzone18 ile bilgilerinizi deneyime çevirme şansı veriyor. 18-19 Ekim tarihleri arasında İstanbul-Şişli Radisson Blu Hotel’de gerçekleşecek olan Digitalzone18 organizasyonunda yerinizi alarak dünyaca ünlü SEO uzmanlarının bilgilerinden faydalanarak kendinize yeni bir yol planı çizebilirsiniz.

SEO alanında Türkiye’nin iyi firması olan Zeo Agency tarafından düzenlenen etkinlik Türk SEO uzmanlarına bilgi birikimini açısından müthiş katkılar sağlıyor. Digitlzone18 hakkında detaylı bilgi almak için Zeo Agency web adresini ziyaret edebilirsiniz. Etkinliğe katılan her uzmanın sunumu simültane çeviriye sahip olacaktır.

18 Ekim Etkinlik Akışı

  • Yiğit Konur – Zeo Agency Kurucu Ortak / TBA
  • Rıza Selçuk Saydam – Facebook / Ürün Yönetiminde Başarıya Ulaşmanın Üç Noktası: Anla, Tanımla, Uygula!
  • Laura Crimmons – Silverthorn Agency / Başarılı bir İçerik Pazarlaması Projesi için Kılavuz Yaratmak
  • Lexi Mills – Shift6 / SEO ve İçerik Pazarlamasıyla Başarılı Bir PR Stratejisi Yaratmak
  • Matthew Kay – Aira / Hedef Kitlenizin Deneyimini Geliştirecek İçerik Stratejileri
  • Selina Bieber – Godaddy /TBA
  • Phil Nottingham – Phil Nottingham Ltd. / Etkin Video Pazarlama Stratejileri ile Dönüşümünüzü Artırın!

19 Ekim Etkinlik Akışı

  • Bartosz Gôralewicz – Elephate Agency / İleri Seviye Teknik SEO Stratejileri
  • Larry Kim – Mobile Monkey / Unicorn Marketing: Tüm Pazarlama Kanallarından 10x Gücünde Verim Almak
  • Kevin Richard- SEObserver / Google Sıralama Faktörleri: Makine Öğrenme Temelli Analizler
  • Baryy Adams – Polemic Digital / Google News Optimizasyonu ile Haberlerinizle Ön Planda Olun!
  • Fatih Özkösemen – Google / Google’ın Gözünden: Arama Dünyasındaki Son Gelişmeler
  • Gary IIIyes – Google / Google Görsel Aramaları Efektif Kullanmanın Yolları
  • Cindy Krum – Mobile Moxie / Mobil Öncelikli İndeksleme: Tüm Kurallar Değişiyor Mu?
  • Anders Hjorth – innovell.com / 2018 Yılında Göze Çarpan PPC Stratejileri

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu