Aşçılık Kursu İle Becerilerinizi Geliştirin

 Aşçılık Kursu İle Becerilerinizi Geliştirin

Chef’s Table Mutfak Akademisi olarak uluslararası düzeyde aşçılık kursları eğitimleri vermeye devam ediyoruz. 10 milyondan fazla üyesi olan dünyanın en büyük otoritelerinden biri olan WACS’ın ( Dünya Şefler Birliği) mesleki yeterlilik sertifikasını eğitime gelen öğrencilerine sunan Chef’s Table Mutfak Akademisi, eğitim programlarına hızla devam ediyor.

Aşçılık Kursu ;

Uluslararası düzeyde profesyonel bir eğitimle mesleki açıdan kariyerinizin en iyi dönemlerini geçirmeniz için size bir fırsat sunuyoruz. Firmamız aşçılık kursları ile uluslararası alanda ve yurt içinde çeşitli ödüller almış profesyonel aşçılarımızla eğitim programlarına devam etmektedir. 8 aylık bir eğitim programı dahilinde aşçılık kursumuzda WACS’ın sertifikasını sunuyor ve Türkiye’nin önde gelen mutfaklarında staj imkanı sağlıyoruz.

Chef’s Table Mutfak Akademisi Eğitimleri

Mesleki açıdan sektörde kendinizi tanıtmanın ve yüksek ücretlerle aşçılık yapmanın ilk yolu Chef’s Table Mutfak Akademisinden geçiyor. Burada bulunan profesyonel aşçılarımızla beraber sizleri 8 aylık bir eğitim sürecine alıyoruz. Bu 8 ayda profesyonel aşçılarımız, eğitim programlarınızı en iyi şekilde tamamlamanızı sağlayarak bu sektörde her şeyi öğrenmenize olanak tanıyor.

Programın 4 aylık sürecinden sonra sizlere büyük firmalarda staj olanağı sağlıyoruz. Aşçılık kurslarımızdan herkes yararlanabilirken bu sektörün en profesyonel ekibiyle çalışma fırsatı buluyorlar. Siz de Chef’s Table Mutfak Akademisi ile kariyerinizin ilk adımını atabilirsiniz. Eğitim programlarını bitirip mezun olan birçok öğrencimiz gerek Türkiye’nin gerekse Uluslar arası saygın işletmelerin mutfaklarında görev yapıyorlar. Siz de aşçılık kursumuz ile profesyonel bir aşçılık eğitimi alabilirsiniz.

Profesyonel Aşçılık Eğitimleri

Profesyonel aşçılık eğitimlerimiz bu sektörde önemli firmalarda çalışmak isteyen kursiyerlerimiz için hazırladığımız eğitim programlarından oluşuyor. Yukarıda da sizlere bahsettiğimiz bu program 8 aylık bir süreçten oluşmaktadır. Aşçılık kurslarımızda ilk 4 ayınız bu işin tüm noktalarını incelikle öğrenmeniz için genel bir eğitimden oluşur. Daha sonra kalan 4 aylık kısımda ise sizlere çeşitli önemli firmalarda stajyer eğitimi sağlıyoruz.

Eğitim programları sonunda Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu sınavlara katılabilme hakkı sağlıyorsunuz. Ayrıca mezun olan her kursiyerimiz aşçılık kursu başarıyla bitirdiğini belgeleyen WACS’ın mesleki yeterlilik belgesini almaya hak kazanıyor.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu