Aksiyon Filmleri İzle

 Aksiyon Filmleri İzle

Aksiyon filmleri, heyecanlı, olay örgüsü olan ve bir kurgu boyunca olayları anlamak ve başarıya ulaşmayı konu alan filmlerdir. İzleyicilerin genellikle sevdiği aksiyon filmleri arasında kafa karıştıran gerçeğin direk olarak gözler önünde olmadığı filmlerdir.

Aksiyon filmlerinde olay örgüsü kadar çatışma sahneleri, görevler ve tehlikede önemlidir. İzlerken gözlerinizi kırpmadığınız aksiyon filmlerine ulaşmak için ise aksiyon filmleri izle  başlığı ile arama motorunda arama yapabilirsiniz. Bu sayede çeşitli Web sitelerinde bulunan birbirinden farklı aksiyon filmlerine ulaşabilirsiniz.

Melankolik havayı dağıtmak isteyenler için durağan filmler oldukça sıkıcı olabilir. Aksiyonu bol filmler ise adrenalin seviyenizi yükseltecek ve nefes almada izleyeceğiniz sahneleri ile sıkıntılarınız dan kurtaracak filmlerdir. İşte izleyicileri ekran başına kitleyen en kaliteli bazı aksiyon filmleri;

Tenet

Bu akıllara zarar filmde hem umutsuzluğa ve büyük bir kaygıya düşecek hem de umutsuzluğun aslında işe yarar olmadığını, tek çözümün savaşmak ve mücadele etmek olduğunu anlatan bir baş yapıt. Başrollerini John David Washington, Robet Pattinson, Kenneth Branagh ve Elizabeth Debicki’nin oynadığı bir Amerikan- Birleşik Krallık ortak yapımı olan film 2020 yılında gösterime girdi. İzledikten sonra hem kafanızın karışacağı hem de biraz kaygılanacağınız  ve düşün anlamında hayatınızda farklı bakış açıları yaratacak. Hiçbir ayrıntıyı kaçırmamaya dikkat edin.

6 Underground

Turgistan adında bir ülkenin bir diktatör tarafından yönetilmektedir ve halk oldukça huzursuz bir şekilde yaşamaktadır. Bu duruma daha fazla dayanamayan One kendi ekibini kurarak Turgistan ülkesine bir savaş başlatmak niyetindedir. One 7 kişilik olarak kurduğu ekibinde her kişinin kendi alanında en iyisini seçerek ekibe dahil etmiştir. Bu ekibin tek görevi ve amacı dünyayı yeniden bir düzene kavuşturmaktır.

One özellikle bu kritere dikkat etmektedir. Uluslararası ajanlardan oluşan bu ekip Turgistan diktatörünün tüm zalimliklerine karşı çıkmış oldukları bu görevde tüm hünerlerini kullanacaktırlar. One bu savaşın sonunda ise Turgistan’nın başına kendi kardeşini lider olarak getirmek istemektedir. Bu sebeple ekibindeki kişiler ile arasına belli bir mesafe ve ilişki kuran One gerçek planındane ekine bahsetmemiştir. 6 Underground en çok tavsiye edilen filmler arasında yer almaktadır.

Joker 2019

Arthur Flack, Gotham City’de yaşayan bir komedyendir. Geçimini komedyenlik yaparak geçiren Arthur Flack bu işte o kadar da başarılı değildir. Gündüzleri palyaço maskesi takarak insanları eğlendiren Arthur Flack akşamları ise bir diğer maskesini takarak aslında ne kadar yalnız olduğunu kanıtlar. Çocukluğundan beri bir babaya sahip olmayan Arthur annesi ile birlikle yaşamaktadır.

Annesinin ismi ise Happy’dir. Aslında Arthur annesine bu şekilde hitap etmektedir. Happy, Arthur’un sahip olduğu tek arkadaşıdır. Annesine bu şekilde seslenmesinin sebebi ise toplum tarafından dışlanması ve çektiği acıları bir nebze olsun gizlemek istemesindendir.

Ancak bu yeterli olmamıştır. Git gide toplum tarafından görmüş olduğu psikolojik şiddetin ve zorbalığın açmış olduğu sorunlar doğrultusunda gözü dönmüş bir katil olmuştur. Bir süre sonra suçun ve kaosun eksik olmadığı Gotham City’in en acımasız katili olmuştur. Ancak kendi kimliği onun için yetersizdir ve ismini Joker olarak değiştirmiştir ki bu değişim büyük bir ironi içermektedir. Yeni karakterini ise bu isme göre oluşturmuştur. Joker filmi en iyi film listesinde ilk 10’a girerek büyük bir başarı kazanmıştır.

İnception

İnception oldukça farklı bir hırsızlık hikayesini konu almaktadır. Ancak burada söz konusu olan hırsızlık bir şeyi çalmak değil bir fikri ya da düşünceyi karşıdaki kişinin akılına yerleştirerek yapılmaktadır. Dom Cobb’un kendine has bir yeteneği vardır ve bu yeteneği ile birçok kişinin hayalini yaşamaktadır. Yeteneği sayesinde insanların zihinlerine girerek onların akıllarına kendi istediği düşünceleri yerleştirir ve isteği şeyi meşrulaştırarak almaktadır. Teknik olarak klasik bir hırsızdan çok farklıdır.

Cobb bu iş için kendi ekibi kurmuş ve bir ekip olarak devam etmektedir. Ancak bu durum zaman içinde dikkat çekmiş ve fark edilmiştir. Cobb böylelikle aranan bir suçlu olmuştur. Fakat Cobb bu işi zirvede bırakmak istemektedir o yüzden en büyük işini en sona bırakmıştır. İnsanların uyku halinde zihinlerine bir şekilde girmeyi başaran ve almak ya da vermek istedikleri şeyi elde etmeleri ve en önemlisi başlangıcı yerine getirmeleri gerekmektedir.

Bu işi tamamlayabilmek ise oldukça tehlikeli ve risklidir. İnception filmi vizyona girmiş olduğu ilk haftada Kuzey Amerika bölgesinde en çok izlenen filmler arasında yer almıştır.

Netflix ile Aksiyon Filmleri

Sizler de aksiyon film izlemek istiyorsanız, son zamanlarda ülkemizde oldukça popüler olan Netflix platformu üzerinden bir çok listeye göz atabilirsiniz.  Geçtiğimiz yıllarda özellikle ” 2017 – 2018 2019 – 2020 – 2021 ” senelerinde çıkan en güncel Türkçe dublaj izleme seçenekleri sunan aksiyon filmlerini de tavsiye ederiz.

FİLM İZLE

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu