Yenilenmiş Cep Telefonu Satışı

 Yenilenmiş Cep Telefonu Satışı

Yurt dışında refurbished olarak adlandırılan satış tipini 2018 yılında Türkiye’ye getiren EasyCep yenilenmiş cep telefonu satışı yapmakta.

Kısa süre içerisinde sunulan hizmetler sayesinde müşteri memnuniyetini üst seviyeye ulaştıran e-ticaret platformu güvenilir alış satış işlemleri gerçekleştiriyor.

Yenilenmiş cep telefonu satışı yapılan sistem üzerinde ücretsiz kargo imkanı ile birkaç saat içerisinde ürün teslimatı tamamlanıyor.

Türkiye’de yeni tanışılan sistemi için insanların aklında birçok soru var bunlardan biri yenilenmiş telefonu ne anlama geldiğidir.

1 Yıl Easycep Garantisi

Fonksiyonel açıdan herhangi bir sorunu olmayan, kozmetik olarak mükemmel ya da mükemmele yakın ikinci el cep telefonlarına yenilenmiş telefon denir. Cihazların değişim ya da tamir gerektiren parçaları duruma göre ya tamir edilir ya da yenilenir.

Böylelikle cihaz ikinci el olmasına rağmen sıfır cihaz gibi kullanım deneyimi sağlar. Devlet kontrolü altında yapılan yenilenmiş telefon satış işlemlerinde 1 yıldan az olmamak şartı ile garanti zorunluluğu bulunmaktadır.

Satın alınan yenilenmiş bir cep telefonu 12 ay süre boyunca EasyCep garantisi altındadır.

Sıfır Telefon Deneyimi

Yaşanan herhangi bir sorun karşısında kullanıcı tarafından telefon servise gönderilebilir. Cihazdan memnun kalmayan alıcı 14 gün içerisinde iade hakkına sahiptir aynı zamanda iade sürecinde kargo ücretini e-ticaret platformu karşılamaktadır.

Satın alınan ikinci el cep telefonları firmanın logosunu taşıyan özel bir kutu içerisinde gelmektedir. Cihaza ait data kablosu, garanti belgesi ve kulaklık gibi aksesuarlar kutunun içerisinde yer almaktadır.

Sıfır telefon deneyimi sunmaya önem gösteren firma alım satım işlemlerinde gösterdiği önemi kargo yöntemi ile ortaya koymaktadır.

Piyasaya Göre En Uygun Fiyatlar

Yenilenmiş cep telefonu fiyatları piyasa ile kıyaslandığında oldukça avantajlıdır. Siteden satın alınan cep telefonu fiziksel ve yazılımsal açıdan tamamı ile yenilenmiş olmasının yanı sıra en uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

Easy üzerinden cep telefonu satmak oldukça kolay, anasayfa üzerinde bulunan telefon sat butonuna tıklayarak ulaşılan ekranda telefonu fonksiyonel ve kozmetik durumu belirtilir. Yapılan küçük testin ardından cihazın ikinci el fiyatı öğrenilir ve satışa hazır hale gelir.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu