Ümraniye oto kiralama

 Ümraniye oto kiralama

Bir araca sahip olmanın en kolay yolu Ümraniye oto kiralama hizmetlerinden geçmekte. Sizler için sunduğumuz araç kiralama hizmetimiz sayesinde istediğiniz sınıf araca kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Farklı araç sınıflarına sahip olan araç filomuz sayesinde her bütçeye hitap hizmetimiz ile kısa ve uzun dönemli araç kiralama işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Araç kiralama ile birçok avantajdan yararlanabilirsiniz.

Bu sayede araç ihtiyaçlarınızı hem hızlı hem de uygun bütçeler ile karşılamanız mümkün. Kısa süreli araç ihtiyaçlarınızı hemen karşılamak için internet sitemizden araç sorgulatabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için öncelikle araç kategorisini seçmeniz gerekmektedir. Sizler için farklı araç kategorileri sunulmaktadır. Ekonomik, ekonomik lüks, jeep araçlar ve lüks araçlar olarak dört farklı araç kategorisinde araç kiralama fırsatından yararlanabilirsiniz.
Ümraniye oto kiralama hizmetlerimiz için araç kategorisini seçtikten sonra aracınızı nereden almak istediğinizi seçmeniz gerekiyor. Burada sizlere üç farklı seçenek sunmaktadır. Öncelikle İstanbul içi istediğiniz bir adrese araçlarınız ücretsiz olarak ulaştırılabilmektedir. Bu hizmetten yararlanmak için adresinizi belirtmeniz yeterlidir. Diğer seçeneklerimizde ise havalimanı teslim hizmetimiz bulunmaktadır.

Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında verdiğimiz hizmet sayesinde şehir dışından gelen ziyaretçilere araçlarını havalimanında teslim etmekteyiz. Bu hizmetimiz sayesinde uçaktan indikten sonra aracınız istediğiniz saatte hazır olarak sizleri bekliyor olacaktır. Aynı şekilde aracınızı teslim edeceğiniz noktayı da seçmeniz gerekmektedir. Yine havalimanı seçeneklerinden veya farklı adres seçeneklerinden yararlanarak kiralamış olduğunuz aracınızın iade lokasyonunu belirleyebilirsiniz.
İnternet sayfamızdan bu seçimleri yapıktan sonra sizlere müsait olan araç grupları listelenmektedir.

Araç tipi seçilirken istediğiniz araç sınıfına uygun olan araçlar sizlere sunulmaktadır. Verilen bilgilerde araç modellerinin yanı sıra araçların otomatik veya manual vites özelliklerinin yanı sıra yakıt özellikleri de sizlere sunularak istediğiniz aracı seçme imkanı verilir. Ümraniye oto kiralama hizmetinden yararlanmak için bu seçenekleri belirledikten sonra aracınızı almak istediğiniz tarih saat ve teslim etmek istediğiniz tarih saat aralığını belirleyebilirsiniz.

Girişini yapacağınız bu bilgiler sonrasında karşınıza araç modelleri ve günlük fiyat bilgileri sunulacaktır.
Ümraniye oto kiralama hizmetimizi verirken her zaman müşterilerimizin en iyi araç kiralama hizmeti almasını hedeflemekteyiz. Bu nedenle araçlarımız her zaman yeni model olmakta ve düşük kilometre olan araçlarımız sayesinde kaliteli, güvenli ve keyifli sürüş yapabileceğiniz araçları kullanabileceksiniz.

İstanbul’da en iyi araç kiralama hizmeti için her türlü imkanını kullanan firmamız araçların gerekli bakımlarını yapmakta ve sizlere teslim etmeden önce gerekli olan iç ve dış temizliği itina ile gerçekleştirmektedir. Böylelikle firmamızdan kiralayacağınız araçlar hem bakımlı hem de temiz olarak sizlere sunulmaktadır. 7/24 yol yardımı, yol bilgisayarı, çocuk koltuğu, lastik zinciri ve daha birçok opsiyonu ile araçlarınızı kullanırken aynı zamanda ek özelliklerden de yararlanarak araçlarınızı keyifle kullanmanızı sağlayan firmamızdan her zaman hizmet alabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu