Tuğçe Kandemir

 Tuğçe Kandemir

Tuğçe Kandemir 1996 yılında Mersin’de doğmuştur ve öğrenimini burada tamamlamıştır. Üniversite hayatını da Mersin Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü ile sonlandıran sanatçı üniversitesinde hala asistan olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Youtube üzerinden amatör olarak seslendirmekte olduğu şarkılar ile sesini milyonlara ulaştıran sanatçı 2018 yılında ise Bu Benim Öyküm isimli şarkısını Eli Türkoğlu ile birlikte profesyonel olarak seslendirmiştir.

Sanatçının müzik severlerden tam not aldığı şarkıları arasında bu eserinin dışında Açıldı Kapıları, Elveda, Sonbahar ve İyi Doğdun Angaralı’dır. Yanlış ve Yelkovan ise sanatçının en çok ilgi gören şarkıları arasında yer almaktadır.

Tuğçe Kandemir ünlü olacağını hissettiği esnada sosyal medya hesaplarını kapatma kararı almıştır ve bir süre hesaplarını kapattıktan sonra yeniden açmak zorunda kalmıştır. Şuanda sosyal medya hesaplarını en aktif kullanan ünlüler arasında yer almakta olup resmi instagram hesabında 679 bin takipçisi bulunmaktadır.

Youtube üzerinde yayınlanan neredeyse tüm şarkıları büyük ilgi gören sanatçının son çalışması Ekim 2019’da yayınlanmış olan Yelkovan isimi çalışmadır. Bu çalışma ise TTE Production etiketi ile yayınlanmıştır.

Şarkı indir Müzik tutkusu ile her daim ilgi çeken sanatçının şuan 5 adet albümü bulunmaktadır. Bu albümler Aşkın Şarkıları, İçimdeki Ses, Yanlış ve diğer albümleridir. Tuğçe Kandemir başarıları ile pek çok ödülü de hak etmiş ve aday gösterilmiştir.

Fizy müzik ödülleri kapsamında En Çok Dinlenen Düet ödülünü almaya hak kazanmıştır. Bu ödüle ise Bilal Sonses ile seslendirmiş olduğu İçimdeki Sen adlı şarkısında kazanmış olduğu başarı sayesinde layık görülmüştür. Magazinn.com ödüllerinde ise En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Üniversitesi tarafından verilen 1453 Ödüllerinde ise Yılın Çıkış Yapan Ses Sanatçısı ödülüne Tuğçe Kandemir layık görülmüştür.

Sanatçı aynı zamanda 2020 Ocak ayında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünde sahiplerini bulan Yılın Yıldızları ödül töreninde de ödül almaya layık görülmüştür.

Tuğçe Kandemir 18. Kez düzenlenen ödül töreninde Yanlış şarkısı ile Yılın Yıldızı olmuştur. Şarkıcı aynı zamanda henüz sahiplerini bulmamış olan pek çok ödül içinde ödül almaya layık olarak gösterilmektedir. Belirtilen sanatçı ve diğer sanatçı şarkılarına Müzik indir üzerinden ulaşabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu