Tesettür Giyimde Sonbahar Modası

 Tesettür Giyimde Sonbahar Modası

Sonbaharın yaklaşmasıyla yeni sezon muhafazakâr şıklık trendleri de kendini göstermeye başladı. Sezonun moda rengi hangisi? Desenler mi daha popüler yoksa sade renkler mi?

Kat kat giyinmek mi daha trend yoksa tek parça mı tercih edilmeli? Tüm bu soruların cevabı yazının devamında.

2019 Sonbahar Tesettür Modası

Renkler

Bu senenin genel olarak trendlerini incelendiğinde görülüyor ki nude ve siyah renklerin hakimiyeti söz konusu. Özellikle elbiseler incelendiğinde klasik tarzda giyinmeyi sevenlerin siyahtan vazgeçmediği görülüyor. Genellikle takım olarak giyilen pantolon ve tuniklere gelindiğinde ise toprak tonların sadeliği dikkat çekiyor.

 

Desenler

Tesettür elbise modellerinde bu yılın modası düz renklerden ziyade desenler. Özellikle minimal çiçekler, hayvan desenleri ve etnik dokunuşlar 2019 sonbahar modasına damgasını vuracak. Desenli elbiselerle birlikte göz yanılsaması oluşturması için kemerler sıklıkla tercih edilebilir.

 

Takım Kombinler

Önümüzdeki baharın modalarından birisi de takımlar olacak. Kadife ve deri ceketler, kürklü yelekler ve eşofman takımları ile yapılan kombinler hem rahatlık hem de şıklık açısından birbirini tamamlıyor olacak.

 

Vatka

Maskülen tesettür tarzın vazgeçilmezi olan vatkalar önümüzdeki dönemde de trendler arasında olacak. Hem elbiselerde hem de ceketlerde vatkaları bolca göreceğiz.

 

Şal Modelleri

Şallar ve eşarplar tesettür giyimin olmazsa olmazı. Yeni sezonda dikkat çeken şal modellerinde ise desenler, taşlar ve incilerle birlikte işleme detayları göreceğiz.

 

Tek Parçalar

Tek parça ile yapılan kombinler her zaman büyük bir rahatlık. Tesettür modasında da elbiselerin başrolde olduğu kombinler göz dolduracak.

Kimonolar

Yaz aylarında da sıklıkla tercih edilen kimonolar bahar aylarında da kullanılacak. Hem takım hem de tek olarak kullanılan kimonolarda da çiçek ve etnik desenleri göreceğiz.

Renkli Çoraplar

Özellikle eteklerin altına tercih edilen külotlu çoraplarda bu yıl neon renkler göreceğiz. Turuncu, sarı, yeşil ve pembe gibi çarpıcı renklerin olacağı çoraplar birçok kombini tamamlayıcı parça olacak.

Şapkalar

Genellikle şalların üzerine tercih edilen şapkalar bir anda kombine bambaşka bir hava katıyor. Fötr, cloche, skimmer veya tripper şapkalar en çok tercih edilenler arasında olacak.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu