Profesyonel mobil uyumlu mükemmel wordpress temaları

 Profesyonel mobil uyumlu mükemmel wordpress temaları

WordPress GPL lisansı ile açık kaynaklı olarak PHP ve MySQL olarak hazırlanmış kişisel bir yayın sistemidir.

Bunu şu şekilde basit bir dille anlatmak gerekirse ben bir kişisel blog sayfa sahibi olmak istiyorum dediğinizde 20 dakika içinde her şeyiyle bir web site sahibi olabileceğiniz bir yazılım diyebiliriz.

Çoğu kullanıcı ve yüksel ziyaretçiye sahip siteler bile wordpress alt yapısını kullanarak hizmet vermektedir.

Sizde kendinize ait bir blog sayfaya ihtiyaç duyduğunuzda hobi, kurumsal, portal, film vb. site kuracağım dediğinizde wordpress alt yapısına başvurabilirsiniz. Bizim bu makalemizde wordpress kurulumundan sonra veya kuracağınız sitenin gidiş hattına uygun sizlere wordpress temaları konusunda en iyi ve en uygun temalar hakkında bilgi vereceğiz.

WordPress kurulduğunda ücretsiz temalar ile işi basit bir şekilde götürebilirsiniz. Fakat belli bir süre sonra bu temalar sizin ihtiyacınızı karşılayamayacaktır. Bu nedenle mobil uyumlu (responsive ) temalar ve hangi kategoride ihtiyaç duydunuz siteye tema arıyorsanız size wordpress tema deposu olarak hizmet veren sitemiz temavadisi.com göz atabilirsiniz.

Burada her türlü ihtiyacı karşılayacak yüzlerce temayı bulabilir ve en uygun fiyatlarla müşterilerin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabilirsiniz.

WORDPRESS TEMA DEPOSU;

Hangi kategoride temalar arıyorsunuz? Bunun için aşağıda listelediğimiz alanda onlarca wordpress temaya sahip olabilirsiniz.

  • Kurumsal Temalar
  • E-Ticaret Teması
  • Wodpress Portal Teması
  • Sağlık Temaları
  • Program indirme ve download
  • WordPress Haber Teması
  • Kadın Temaları
  • Çok amaçlı Temalar
  • Mobil uyumlu Temalar
  • Premium Temalar
  • Blog Temaları

Yukarıda wordpress temaları kategorisi altında ihtiyacınıza göre uygun fiyatlara tema satın alabilirsiniz.

Bunun dışında Kurumsal hizmet verenler için şirket, e-ticaret, firmalara uygun wordpress kurumsal tema veya isteğiniz doğrultusunda özel dizayn temalara sahibi olabilirsiniz. Satın alacağınız temalardan sonra teknik desteğinde önemli olduğunu vurgulamak isteriz. Her zaman yanınızda birinin olması size güven vereceğini düşünerek teknik destek olarak her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayınız.

WordPress siteniz için mükemmel temayı seçtikten sonra sizi kullanıcı dostu bir arayüzü beklemektedir. Tema yönetimi sayesinde reklam yerleşimi, mobil reklam yerleşimi, kategori alanlarıyla kullanımı son derece kolay, anlaşılır, admin paneliyle hiçbir zaman zorlanmayacaksınız. Bu nedenle mükemmel wordpress tema sahibi olmak istiyorsanız temavadisi.com olarak yanınızda olduğumuzu unutmayınız.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu