E-Ticaret için mükemmel wordpress temaları

 E-Ticaret için mükemmel wordpress temaları

Bu yazımızda sizlere harika haberlerimiz var sizde internet üzerinden satış yapmak para kazanmak için e-ticaret ile uğraşmak istiyorsanız wordpress alt yapısını kullanacağınız siteniz için mükemmel wordpress eticaret teması ile rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz.

Son zamanlarda yaygın olarak kullanılan sosyal ağlar üzerinden satışlarda güvensizlik yayılmaya başlandı müşterileri farklı ürünler, geç gönderimler, para iadesi, ürün değişimi derken oluşan olumsuz şartlar müşteriyi e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yapmaya zorladı.

WORDPRESS ETİCARET TEMASI

Sizde sosyal ağ üzerinden satış yapıyorsanız artık e-ticaret sitesi kurmanın zamanının geldiğidir. Artık sosyal ağları sadece ürün reklamları alışverişi ise kuracağınız siteler üzerinden gerçekleştirmek olacaktır. Bunun için en hızlı ve ucuz maliyetli olarak wordpress siteleri olacaktır kurulumu oldukça kolay ve düşük maliyetlidir.

Fakat bu kadarla olmamaktadır müşterilerinizin sitelerde en iyi şekilde gezinmesini ve uygun bir alt yapısı için profesyonel wordpres temaları gerekmektedir. Kurduğunuz wordpress sitesi için wordpress eticaret teması ile müşterilerinizin rahatlıkla ve güvenli alış veriş yapmasını sağlayabilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüzü, geliri üst düzeyde tutacak bir yapıya sahip olması, seo uyumlu, mobil uyumlu, sosyal ağlar { Facebook, Twitter ve diğer ağlar ) için paylaş butonu, sınırsız renk seçeneği, özelleştirme, kredi kartı ödemeleri için gerekli eklenti sahip bir tema özelliğine de sahip olacaksınız.

WordPress e-ticaret temasını test etmek için “http://demo.temavadisi.com/vadimarket/” adresi üzerinden demo test edebilirsiniz.

WORDPRESS KURUMSAL TEMASI

6102 sayılı Türk Ticaret Kanunun güncellenmesi ile şirketlerin internet sitesi kurma zorunluluğu getirilmiştir. Sizde firma, şirket sahibi iseniz bir internet sitesine sahip olmanız gerekmektedir. Bunun için en hesaplı, uygun maliyetli olarak kurumsal bir siteniz için wordpress kurumsal teması ile yükünüzü hafifletebilirsiniz.

Satın alacağınız kurumsal tema ile tüm işlerinizi profesyonel bilgiye sahip olmadan kendiniz veya çalışanınız şirket güncellemelerini yapabilmektedir.

  • Profesyonel tema ayarları
  • Sınırsız renk seçenekleri
  • Özel kategori sayfası
  • Hızlı ve Kolay tema kurulumu
  • %100 mobil uyumluluk ( responsive )
  • Özel Ana sayfa bileşenleri
  • %100 SEO uyumu
  • Çoklu dil tercihi

Yukarıda temamızı test etmek, denemek için “http://demo.temavadisi.com/vadikurumsal/ adresi üzerinden demo inceleyebilirsiniz. Mükemmel wordpress temalarımız arasında wordpress haber teması ve wordpress portal teması olarak da tavsiye edeceğimiz temalarımız arasındadır. Satış sonrası teknik destek olarak temavadisi.com olarak sürekli uzman ekibimiz olarak da hizmet verdiğimizi söyleyerek temalarımı gönül rahatlığı ile güvenli olarak kullanabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu