Peşinatsız Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olmak Eminevim ile Mümkün!

 Peşinatsız Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olmak Eminevim ile Mümkün!

Kira öder gibi ev sahibi olmak olmak herkesin hayali. Fakat günümüz şartlarına bakıldığında banka kredilerinde artan faizler ve yüksek peşinatlı konut satışları ev satın almak isteyenleri ömür boyu kira ödemeye mahkum ediyor. Üstelik düşük kredi notu nedeniyle bankalardan kredi çekemeyenler için ev almak daha güç. Fakat Eminevim’in sunduğu çözüm; bankalar ile çalışmak zorunda kalmadan taksitle ev almak isteyenlerin yardımına koşuyor. Peşinatsız, bankaların yüksek kredi oranları ile kredi çekmeden, kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen herkes Eminevim’i tercih ediyor. Peki nasıl oluyor da, kredisiz, peşinatsız kolayca ev sahibi olunabiliyor?

Eminevim ile Kira Öder Gibi Ev Almak İçin Sisteme Nasıl Dahil Olunur?
Bütçenize göre dilediğiniz yerde kira öder gibi ev sahibi olmak için Eminevim’in geliştirdiği “elbirliği sistemi” üyelerine kredi faizi ödemeden taksitle ev sahibi olma imkanı sunuyor. Sistem, ev hanımlarının altın günleri ilham alınarak kurgulanmış. Türkiye’nin neresinde olursanız olun dahil olabileceğiniz “Elbirliği Sistemi” ile ödeme gücünüze göre taksitlerinizi siz belirleyebiliyorsunuz. Satın almak istediğiniz evin tutarına göre taksit sayınız hesaplanıyor ve taksit sayınız kadar üyenin olduğu gruba dahil olabiliyorsunuz.  Eminevim sistemi ile kira öder gibi ev sahibi olmak için isterseniz taksit tutarlarını düşük tutabiliyor, isterseniz taksit sayısını 120 aya kadar uzatabiliyorsunuz.

Taksitle Ev Sahibi Olun Ama Faiz Ödemeyin! 
Her ay noter huzurunda yapılan çekiliş ile gruptan bir kişinin evine kavuştuğu bu sistem ile kira öder gibi ev sahibi olmak oldukça kolay. Üstelik sistem henüz evine kavuşmamış olan üyeleri de atlamamış. Hayalindeki eve kavuşan üyelerin aylık taksitlerinde küçük bir miktar artış olurken, sistemdeki diğer üyelere de kira desteği sağlanıyor. Böylece sistemin adaletli olarak işlenmesi sağlanıyor. Taksitli ev almanın en akıllıca yolu olan bu sistemde, evine kavuşan üyeler dilerlerse kalan borçlarını tek seferde kapatabiliyor. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen ama  ödeme zorluğu çeken üyeler, taksitini dondurabiliyor. Sistem, üye olduktan bir süre sonra üyelikten ayrılmak isteyenleri de mağdur etmiyor. Üyelikten ayrılmak isteyen kullanıcılar, ödedikleri taksit tutarını geri alarak sistemden ayrılabiliyor.

Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olmak İsteyenler: Kredi Notunuz Taksitli Ev Almaya Engel Değil!
Eminevim ile taksitli ev satın almak için bankaya ihtiyacınız bulunmuyor. Artık taksitle ev almak için tek yol bankalardan kredi çekmek değil. Bankaların düşük kredi notları nedeniyle kredisi onaylanmayan binlerce aile Eminevim’in sunduğu avantajlı sisteme dahil olarak ev sahibi oldu. Türkiye’de 1991 yılından bu yana binlerce aileyi ev hayali ile buluşturan sistem, taksitle ev sahibi olabilmeniz için önünüzdeki tüm engelleri kaldırıyor. Banka faizi ödemeden güvenle ev sahibi olmayı sağlayan sistem, böylece kredi çekmeden kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen herkese ev sahibi olma şansı veriyor. Üstelik Eminevim’in sunmuş olduğu sistem, yalnızca kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlerle sınırlı değil. Dileyen üyeler aynı sistem üzerinden otomobil, arsa, iş yeri veya apartman sahibi de olabiliyor.

Nakit parası olmayanların taksitle ev almasının oldukça zor olduğu günümüzde Eminevim’in güvenilir yapısı ve 28 yıllık deneyimi ile sizi de hayalinizdeki eve bütçenizi zorlamadan kavuşturabilir. Siz de bankaların aldığı yüksek faizler nedeniyle hayalinizdeki evi satın alamıyor veya sizden talep edilen yüklü miktardaki peşinatları ödemekte zorlanıyorsanız Eminevim’in sunduğu avantajlı sistemler tam size göre. Hemen Eminevim’in şubelerinden birini ziyaret edin veya eminevim web sitesi üzerinden iletişim formunu doldurun ve kira öder gibi ev sahibi olmak için adım atın!

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu