Medikaldolap.com

 Medikaldolap.com

Sağlık sektöründe görev yapan kişilerin giydikleri kıyafetlere medikal kıyafetler denir. Bu alanda uzun yılların deneyimine sahip olan ve bu sayede en kaliteli hizmeti sunan Medikal Dolap, hekimlerin beklentilerine tam manasıyla yanıt vermeyi başarıyor.

Firma, yazılım, grafik tasarım, hekim ve AR GE uzmanlarının yer aldığı bir ekiple faaliyet gösteriyor. Bu sayede, müşterilerine kalite ve bol çeşitli ürünleri uygun fiyatlarla sunabiliyor. Sağlık sektöründe görev yapan kişiler, ihtiyaç duydukları her şeyi firmanın web sitesinde bulabiliyor ve cazip fiyatlarla satın alabiliyorlar.

Medikaldolap Ürün Çeşitleri

Medikal Dolap, sağlıkçıların tüm gereksinimlerini karşılayabilecekleri bir adres olmayı başarıyor.

  • Scrubs
  • Desenli Scrubs
  • Bone
  • Maske
  • Aksesuarlar

Bu ürünlerin her biri web sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Hem kadınlar hem de erkekler aradıkları ürün çeşitlerini siteden uygun fiyatlarla satın alabiliyorlar.

Scrubs Modelleri

Sağlıkçıların görevleri sırasında giydikleri üniforma benzeri giysilere scrubs denir. Kaliteli ve rahat olması önemlidir. Ayrıca, hekimlerin tarzlarını yansıtması da önemlidir. Firma, bunları sağlamaya özen gösteriyor.

Düz ve desenli scrubsların yanı sıra alt, üst ve takım scrubslar da firmadan satın alınabiliyor. Öte yandan, mavi, lacivert, füme, bordo ve haki renkte ürünler, firmanın zengin ürün çeşitleri arasında yer alıyor. Kadın sağlıkçılar, kendilerine en uygun ürünleri sitede bulabildikleri gibi, erkekler de en uygun ürünleri siteden satın alabiliyorlar.

Scrubs Fiyatları

Medikal Dolap, ürün çeşitleri ve kalitesiyle dikkat çekiyor. Buna ek olarak, firmanın en uygun fiyatları sunuyor olması sektörde ön plana çıkmasını sağlıyor. Düz üst Scrubslar, 84,90 TL’den başlıyor. Alt scrubsların fiyatları ise, 79,90 TL’den başlıyor. Bunların yanında, Alien, Balık, Cat Mirror, Cute Puppy, Güneş, Geometri desenli ürünlerle Atatürk imza desenli ürünler siteden satın alınabiliyor. Bunların fiyatları ise, %31 indirimli olarak 109,90 TL.

Maske ve Bone

Ameliyathane çalışanlarının bone kullanmaları zorunludur. Firmadan, desenli boneler 3 al 2 öde avantajıyla satın alınabiliyor. Bunun yanında, maske çeşitleri de firmadan satın alınabiliyor. Ayrıca, ihtiyaç duyulan tüm aksesuarlar, yine firmadan bulunabiliyor.

Müşteriler, siteye girdiklerinde, uzman müşteri destek çalışanlarıyla görüşebiliyor ve detaylı bilgi edinebiliyorlar. Web sitesinden güvenli bir şekilde alışveriş yapan müşteri, 250 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo avantajından yararlanabiliyor.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu