İzmir Oto Ekspertiz

 İzmir Oto Ekspertiz

İkinci el araç piyasasında yaşanan hareketlilik ekspertiz servislerinde yoğunluğa sebep olmaktadır. Araba almayı düşünen kullanıcıların bu noktada dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır.

Alacağınız aracın sahip olduğu kilometre, kaporta ve gövde de yer alan kazaya bağlı değişen parça olup olmaması, airbag kontrolü, motor gücü, baskı ve balata sisteminde olan sorunlar gibi önem arz eden konuları izmir oto ekspertiz olarak en iyi şekilde incelemekteyiz.

Yapılan kontrollerde sahip olduğumuz teknolojik cihazlar ve donanımlar sayesinde arabanızda gözle görülmeyen tüm noktalara erişerek lokal boya, şanzuman testi, yakıt deposu kontrolü, el freninin sağlıklı çalışıp çalışmaması, mekanik kontroller gibi a’dan z’ye aracınızı tamamen inceliyoruz.

Yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunun, ihmalinin ciddi sonuçlar doğuracağının farkındayız. Araç muayene ve kontrol sonrasında alıcı, satıcı taraflara rapor hakkında anlatımlar yapmaktayız. Burada hiç bir şekilde taraf olunmamaktadır.

Objektif olarak inceleme gerçekleştirilmektedir. Araçta olan kusur, hata, kaza gibi durumların tespiti her iki tarafa da iletilmektedir.

Bizler izmir oto ekspertiz servisi olarak özellikle ikinci el araçlarda, 4 x 4 jeeplerde ve suv benzeri arabalar için detaylı kontrol sağlayıp inceleme yapılan araç için detaylı rapor sunmaktayız.

Size özel araç durum raporu içerisinde ana başlıklar olarak aşağıda yer alan bilgileri vermekteyiz.

  • Dış Kondisyon – İç Kondisyon
  • Dyno Test
  • Elektronik Testler
  • Süspansiyon
  • Yanal Kayma Testi
  • Motor Testi
  • Mekanik Kontroller

Ekspertiz servisinin size kazandıracağı avantajlar zaman ve maddi açıdan da önem arz etmektedir. Satın alınacak araç değerinin çok altında olabilir. Sadece ustaların kontrol etmesi yeterli olmayabilir.

Günümüz teknolojisinde kullanılan Quattro tipi donanım sayesinde bizler en iyi sonucu veren raporlar sunmaktayız. Değerinde ve konforlu bir sürüşe sahip araba almanıza önerilerde bulunup tercih noktasını sizlere bırakmaktayız.

Satış ile ilgili bir durum olmaması sadece aracın durumu hakkında bilgi edinmek isteyen kişi ve kurumlarda servisimize gelerek ekspertiz raporu alabilmektedir.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu