İP TV

 İP TV

İnternet aracılığı ile veri akışı sağlayan bilgisayar niteliğine yakın televizyonlara İp tv diyoruz. İp tv interaktif bir televizyonculuk anlayışını da beraberinde getiriyor. Dünyanın aktif olarak kullandığı İp tv, Türkiye’de yeni gelişmekte olan sistem.

Eski tv izleme alışkanlığı yerini internet ortamında akıllı cihazlarla bilgisayar olarak kullanma özelliğine sahip televizyonlara bırakıyor. Kişiye özel İp tv televizyonların akıllı olması sizin film indirmenize olanak tanıyor, izleyemediğiniz maçları canlı olarak izleyebiliyorsunuz.

Evinizde internet alt yapınız güçlüyse yani bakır kablo, yer altı kabloları veya Adsl kullanmıyorsanız, fiber internet hızına sahipseniz televizyonunuzdan internete bağlanabilirsiniz ve artık İp Tv Uygulamaları dan faydalanabilirsiniz.

Aynı zamanda piyasada İp tv servisi sunan birçok dijital firmalar da var. Bunlardan birine abone olduğunuz takdirde izleyemediğiniz birçok kanalların programlarından faydalanabilme olanağınız olur. Televizyonunuz yeni nesil akıllı özelliklere sahipse minumum 10 megabitten 100 megabite kadar olan hızda ve limitsiz paketlerle İp tv’yi izleyebilirsiniz.

İp tv’de maç veya filminizi izlerken televizyonunuzun yan ekranından sosyal medyadan arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz veya alışveriş yapabilirsiniz. İp tv’de televizyon programlarınızı kaydedip daha sonra izleyebilirsiniz.

Dizilerinizi ileri geri sararak izlemek istediğiniz kısımları tekrar izleme olanağına sahip olabilirsiniz. Yarışma, aktüel programlara İp tv’nizin yan ekranından canlı olarak katılabilirsiniz. Eğer akıllı televizyonunuz yoksa ve scart girişiniz varsa İp tv izlemek için gerekli olan set top box adlı kutulardan edinmeniz gerekiyor.

Bu kutuyla internet üzerinden televizyon yayınlarına ulaşabilirsiniz. Sisteme tanıtılacak set top box kutusu sayesinde televizyon alıcınız kendini bununla eşitleyerek gelen sinyalleri içerisinde çözümler.

Böylelikle televizyonunuzda internet ortamında gezinmenizi sağlar, bir yandan da istediğiniz programı isleyebilirsiniz. Uygulamayı indirdiğinizde tabletinizde, cebinizde, bilgisayarınızda İp tv’yi izleyebilirsiniz. Kaynak: https://www.teknobh.com/en-iyi-iptv-uygulamalari/

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu