En Başarılı Dijital İçerikler

 En Başarılı Dijital İçerikler

Şirketiniz ve markanız için yüksek kalitede basılı ve dijital tasarımlar oluşturan Magnetic İstanbul; web sitesi tasarımı, logo tasarımı ve branding, grafik tasarım, iletişim danışmanlığı ve artırılmış gerçeklik alanlarında beklentilerinizi karşılıyor.

Alanında yetkin ve deneyimli ekibi ile her zaman yanınızda olan Magnetic İstanbul, başarılı iletişim stratejileri ile sektörde rekabet üstünlüğü kazanmanıza destek oluyor.

Magnetic İstanbul, marka hikâyenizi tamamlayan artırılmış gerçeklik projelerinde, basılı işlerinizi dijital içeriklerle buluşturuyor.  

Kartvizit ve broşür gibi basılı işler, artırılmış gerçeklik uygulamaları ile dijital dünyaya açılıyor. Artırılmış gerçeklik Türkiye uygulamalarını başarı ile uygulayan Magnetic İstanbul, markanızı ve şirketinizi hedef kitleniz ile buluşturan basılı materyalleri bir adım öteye taşıyor.

Artırılmış gerçeklik tasarımı sayesinde kurumsal kartvizitiniz yeniden şekilleniyor.

Müşterilerinizin bir tıkla kurumsal broşürlerinize ya da tanıtım videolarınıza ulaşmasına olanak tanıyan artırılmış gerçeklik tasarımı sayesinde farklılığınızı öne çıkarabilirsiniz.

Artırılmış gerçeklik tasarımı müşterilerinize e-ticaret platformundan online alışveriş yapma imkanı da sunuyor. Artırılmış gerçeklik uygulamaları ve daha fazlası için Magnetic İstanbul’un hizmet anlayışını link üzerinden takip edebilirsiniz: https://www.ademocut.com

Sıradışı ve Yenilikçi Artırılmış Gerçeklik Tasarımı 

Magnetic İstanbul, basılı materyallerin gücünü artıran ve markanızı en doğru şekilde tanıtmanıza yardımcı olan artırılmış gerçeklik tasarımı ile hedef kitlenizin sizi başka bir pencereden görmesine olanak sağlıyor. Görüntü tanıma teknolojisinden ilham alan artırılmış gerçeklik uygulamaları sayesinde işinizi geliştirebilir ve markanızı öne çıkarabilirsiniz.

 

Magnetic İstanbul, size uygun artırılmış gerçeklik tasarımı projeleri için öncelikle beklentilerinizi ve hedeflerinizi detaylı bir şekilde analiz ediyor. Detaylı analiz marka gereksinimlerinizin tanımlanmasına olanak tanıyor.

Bu aşamada şirketinizle omuz omuza çalışan Magnetic İstanbul sıradanlığın dışına çıkarak marka değerinizi artırmanıza katkı sunuyor. Magnetic İstanbul artırılmış gerçeklik tasarımı çalışmalarını incelemek için linke tıklayabilirsiniz: https://www.ademocut.com

Saniyeler İçerisinde Kendinizi Tanıtın

Artırılmış gerçeklik uygulamaları markanız ve hedef kitleniz arasındaki mesafeyi en aza indirerek, kendinizi daha doğru ifade etmenize yardımcı oluyor. Hedef kitlenizin ya da müşterilerinizin markanız hakkında bilmelerini istediğiniz her şeyi artırılmış gerçeklik uygulamaları sayesinde saniyelere sığdırabilirsiniz.

Akıllı telefonlara indirilen artırılmış gerçeklik uygulamaları kullanıcıların şirketinizin basılı materyallerinizin arkasına geçmesine izin veriyor. Uygulamalar, şirketinizin basılı işlerinin arkasındaki dijital dünyaya geçişi mümkün kılıyor.

Bunun için müşterilerinizin yapması gereken tek şey, kartvizit ya da broşür gibi basılı dokümanları uygulama aracılığı ile taratmak ve markanızı anlatan fotoğraftan videoya kadar tüm dijital içeriklerle tanışmak.  

İstanbul, artırılmış gerçeklik uygulamaları sayesinde basılı materyallerinizi zenginleştiriyor ve her zaman ve her yerde ulaşılabilir hale getiriyor. Müşterileriniz için kolay satın alma opsiyonları da sunan artırılmış gerçeklik uygulamaları, dolaylı olarak şirketinizin gelirleriniz de artırıyor.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu