Instagram’da Fenomen Olmanın Altın Kuralları

 Instagram’da Fenomen Olmanın Altın Kuralları

Instagram, her geçen gün kendini yenileyen ve kullanıcılarına birbirinden önemli fırsatlar sunan sosyal medya platformları arasında kendine yer bulmuş durumdadır. Bu sebeple de platform içerisindeki profil sahipleri yapmış olduğu paylaşımlar başta olmak üzere, etkileşim kurdukları her kullanıcı aracılığıyla fenomen olma fırsatı elde edebiliyorlar.

Bu durum günümüzde çok daha fazla ileri giderek yeni paylaşım teknikleriyle mümkün olmaya başladı. Instagram’ın kısa süre öncesinde getirmiş olduğu “Reels” özelliği sayesinde kullanıcılar kısa metrajlı filmler çekebiliyor ve bunları takipçilerinin beğenisine sunabiliyor.

Her oluşturulan video, kullanıcıların değerlendirmesine sunulduğunda önemli ölçüde beğeni etkileşimleri alıyor olsa da reels izlenme sayıları çok yüksek olduğunda manuel olarak türk beğeni takviyesi yapmak gerekebiliyor. Biz de söz konusu durumla karşılaştığınızda ne yapmanız gerektiğiyle alakalı bilgiler vermek için sizleri yönlendiriyoruz.

Instagram’da Reels Paylaşımlarının Etkileşimlerini Arttırma

Instagram’da paylaşımlarınızın izlenme sayılarını arttırmak istiyorsanız öncelikle keşfet avantajını değerlendirmeniz gerekmektedir. Bu avantajı da doğal yolların haricinde iki şekilde değerlendirebilirsiniz. Bunlar;

1- Reels İzlenme Satın Alarak İzlenme Takviyesi Yapın

Bir profilde paylaşılan reels videolarının izlenme sayılarını arttırmak aslında ne kadar zor gibi görünse de yapay yollara başvurulduğunda çok kolay bir hal alabiliyor. Bu noktada yapacağınız tek şey reels izlenme satın al servislerini tercih ederek, izlenme sayılarınızı arttırmaktır.

Bu sayılar günden güne arttığında doğrudan profil etkileşimlerine etki edecek ve bir süre sonra hiçbir şekilde izlenme satın almanıza gerek kalmadan kısa sürede keşfete düşme avantajı elde edeceksiniz. Biz de bu doğrultuda reels videolarının keşfete düşmesini isteyen kişilere instagram reels izlenme satın al avantajlarını değerlendirmelerini öneriyoruz.

2- Beğenilerin %100 Türklerden Oluşmasına Önem Verin

Instagram’da bir reels videosu paylaştınız ve bu reels videosunun izlenme sayılarını izlenme satın alarak arttırdınız. Bu noktada eğer ki paylaşımın beğeni sayısı düşükse karşınıza birçok sorun çıkabilir. Bu sorunları ortadan kaldırmak için tamamıyla Türk ve gerçek hesaplardan oluşan türk beğeni satın al hizmeti almanız gerekiyor. Bu beğenileri doğal olarak elde etmeniz çok zor olacağı için önerilerimizi mutlaka dikkate almalısınız.

Türk Beğeni ve Reels İzlenme Paketleri Keşfete Düşmede Etkili Olur mu?

Instagram’ın keşfet algoritması incelendiğinde bir paylaşımın aldığı etkileşim oranının ne ana kriter olduğunu görebilirsiniz. Hâl böyle olunca da alınan etkileşimler sayesinde kısa süreli yükselişi görme olasılığınız ortaya çıkacaktır. Birçok kullanıcı türk beğeni satın al paketlerini değerlendirdiğinde hesabının spama gireceğini düşünse de hiçbir şekilde böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyleyebiliriz.

Tek yapmanız gereken uygun fiyatlı olarak satışı gerçekleştirilen türk beğeni paketlerini sitemizden satın almak ve popülerliğinizi kısa süre içerisinde arttırmayı hedeflemektir. Bir süre sonra zaten göreceksiniz ki paylaştığınız tüm gönderiler keşfet aracılığıyla milyonlarca kişiye ulaşmış olacaktır.

Hikaye İzlenme Satın Almama Gerek Var mı?

Instagram, kullanıcılarına sunmuş olduğu birçok özelliğin fenomen olmak isteyen kişiler tarafından aktif olarak kullanılması gerektiğini öneriyor. Bu sebeple de takipçi sayınız yüksek, izlenme sayılarınız yüksek ve dolayısıyla beğeni sayılarınız da tatmin edecek durumdaysa paylaştığınız storylerin az kişi tarafından izleniyor olması sizleri memnun etmez. Tam olarak bu noktada ise hesabınızın etkileşim oranlarıyla orantılı olarak hikaye izlenme satın al paketlerini değerlendirmek size düşüyor.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu