Instagram Gizli Hikaye (Story) İzleme ve İndirme

 Instagram Gizli Hikaye (Story) İzleme ve İndirme

Instagram gizli hikaye (story) indirme ve izleme konusu oldukça merak ediliyor. Örneğin Instagram’da bir kullanıcının hikayesini izlerken ekran görüntüsü yani ss alırsanız ona bildirim gidiyor.

Bu sebeple bazen kullanıcılar takip ettiği kişilerin Instagram hikayelerini gizlice izlemek ve indirmek istiyorlar. Instagram gizli hesap görme ve indirme için en iyi çözüm ise Stories Watch online web aracı.

Stories Watch online web sitesi sayesinde programsız ve şifresiz bir şekilde Instagram hikaye (story) indirme ve gizlice izleme yapabiliyorsunuz. Instagram hikayeleri 24 saat içinde siliniyor.

Bu sebeple kullanıcılar bir an önce yakınlarının sevdiklerinin bazen sevgililerinin Instagram hikayelerini silinmeden gizlice izlemek ya da indirmek istiyorlar.

Kendi hesaplarından izlediklerinde hikaye izleyenler listesinde isimleri görünüyor. Bu sebeple başkasının hikayesini gizlice haberi olmadan izlemek için bu aracı kullanmak yeterli oluyor.

Gizlice Instagram hikayesi izlemek hikaye izleyenler listesinde görünmeme anlamına da geliyor. Yani Instagram hikayesine gizlice bakmak isterseniz bu araç sayesinde karşı tarafın hiç haberi olmadan istediğiniz kadar instagram hikayesi izleyebilir ve indirebilirsiniz.

Story (hikaye) indirme işlemini akıllı telefonlardan (Android, iPhone, Apple, tablet) yapabildiğiniz gibi PC’den de programsız olarak yapabiliyorsunuz. Telefonunuza ya da PC’ye programsız herhangi bir uygulama yüklemeden tamamen internete üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Yöntemin avantajı prograsız olduğundan telefonunuzun ve PC’nizin hafızasında yer kaplamıyor.

Gizli hikaye indirmek ve izlemek için seçtiğiniz bu yöntem diğer aldatıcı site ve uygulamalar gibi sizden şifre de istemiyor. Şifresiz gizli Instagram hikayeleri izleyip indirebilirsiniz.

Şimdi adım adım ve resimli olarak nasıl Instagram story indirip gizlice bakmayı anlatacağız.

INSTAGRAM GIZLI PROFILE BAKMA

  • Öncelikle ayrıntılı anlatım için https://www.teknobh.com/instagram-gizli-hesap-gorme/ adresini tarayıcınızdan açın.
  • Sayfaya girdikten sonra tam ortadaki arama çubuğuna instagram hikayesini gizlice izlemek ve indirmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazıp aratın.
  • Gelen sonuçlardan uygun olanı seçtikten sonra tıklayın.
  • Instagram hikayesini (story) gizlice izlemek ve indirmek istediğiniz kişinin son hikayelerini göreceksiniz.
  • İzlemek için play indirmek için ise hikayenin sağ alt köşesinde bulunan Download (indir) butonuna basın.

Instagram’da sadece herkese açık profillerin hikayelerini (story) gizlice izleyip indirebildiğinizi unutmayın.

Telefonunuza (Android, iPhone) ya da PC’ye hikayeleri hızlıca ve kolayca indirebilir ve gizlice kimsenin haberi olmadan izleyenler listesinde görünmeden hikayeleri izleyebilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu