İnstagram da takipçi arttırmak için uygulanması gereken 5 yöntem

 İnstagram da takipçi arttırmak için uygulanması gereken 5 yöntem

E-ticaret yapan instagram sayfalarının takipçi arttırması ile ilgili bilgiler vereceğiz. İnstagram da sahip olduğunuz takipçi sayısı satış başarınızı doğrudan etkiliyor. Yeni bir hesap açtığınızda nasıl etkileşim alacağım diye düşünüyorsunuz. Bu konuda yapılması gereken adımları Trendol yardımı ile açıklıyoruz. İşte instagram takipçi arttırma yöntemleri:

  1. Arkadaşlarınız ve çevreniz

Arkadaş çevrenizi whats app ve facebook uygulamalarını eşleştirerek direk ekleyebilirsiniz. Bu yüzden hem whats app ta hem de facebook ta aktif olmanız size fayda getirecektir. Markanıza ait kupa, kartvisit, mug, sticker vb… ürünleri çevreniz ile paylaşabilirsiniz.

  • Hesap marka kimliği

Profil resmi dikkat çekmeli özenle hazırlanmalıdır. Markanızın logosu mutlaka olmalıdır. Kartvizit resimleri, ürün fotoğrafı ya da basitçe hazırlanmış logo tasarımları satış başarınızı olumsuz yönde etkileyecektir. İnstagram kullanıcı adınız sade ve hatırda kalabilecek şekilde olmalıdır. Açıklama bölümünde kendinizi veya markanızı tanıtan doyurucu bilgiler olmalı. Ticaret yapıyorsanız adres ve telefon bilgileri mutlaka yer almalıdır.

  • Güven sağlama

Etkileşimlerinizin yeterli olduğunu varsayıyoruz. Profilinize gelen bir müşteri ihtiyacı olan ürünü sizden alması için sayfanızın ona güven vermesi gerekir. Öncelikle paylaşım, takipçi, beğeni, izlenme ve yorum sayıları düşük olmamalıdır. Size gelen mesajlara kısa sürede yanıt vermeniz önemlidir. Çünkü sizin gibi çok sayıda hesap var. Müşteri sizden ürün almak zorunda değildir. Bununla birlikte websitenizin olması marka itibarını arttıracaktır.

  • Etkileşim alma

İnstagram da yapılan ticaretin pazarlama kısmı etkileşim almaktır. Türk etiketler kullanarak yapacağınız paylaşımlara etkileşim gelecektir. Yeni hesaplar kullanıcılarına belli etmeden mutlaka takipçi satın almalıdır. Bu konuda farklı görüşler de olsa Trendol verilerine göre etkileşim alma konusunda takip, beğeni ve izlenme hizmeti almak faydalı oluyor. Aldığınız takipçi ve beğeniler hesabınız ile alakasız olsa bile keşfete çıkmanızda  faydalı olacaktır.

Ancak sadece takipçi satın alarak başarılı olmak zor diğer pazarlama faaliyetlerini de uygulamak gerekir. Sektörünüz ile alakalı diğer hesaplardan ücretli veya ücretsiz olarak hikaye ve post reklamı almalısınız. İnstagram reklamlarını deneyerek dönüşümlerini inceleyebilirsiniz. Trendol müşterilerinin geneli instagram reklamlarından pek fayda görmediğini belirtiyor. Hedef kitlenizdeki hesaplara takip, beğeni ve yorum yaparak karşılıklı etkileşim alabilirsiniz. Bu konuda yazılımlar kullanarak daha hızlı sonuç alabilirsiniz. organik.trendol.net size destek olacaktır.

Diğer bir husus halihazırda bulunan takipçilerinizi de aktifleştirecek çekiliş etkinliği düzenlemelisiniz. Çekiliş ile küçük bir ürün dahi hediye ederek etkileşimlerinizi arttırabilirsiniz. Bu çekilişleri düzenli olarak yapmanız takipçilerinizi daha sadık konumuna getirecektir.

  • Paylaşım Kalitesi

Paylaşım kalitesi sadece post paylaşımı yaparken geçerli değildir. Hikaye paylaşımlarınız ve öne çıkan hikayeleriniz de çok önemlidir. Ürün ile alakalı soru işaretlerini ortadan kaldıran görüntü kalitesi yüksek paylaşımları düzenli olarak paylaşmalısınız. Ardından ürün hazırlanış süreci ve müşteri deneyimlerinden kesitleri hikayelerinizde paylaşmalısınız.

Trendol.net ile instagram takipçi satın al

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu