Hasta Yatağı Üretim ve Pazarlama

 Hasta Yatağı Üretim ve Pazarlama

Günümüzde sağlık sektöründe ki teknolojik gelişmelere paralel olarak hasta yatağı modelleri de gelişmiştir. Önceki dönemlerde üretilen hasta yatakları elektrik sistemiyle değil manuel elle çevirmeli krank sistemiyle çalışıyordu.

Yeni nesil hasta yatakları ise tamamen elektronik motorlar sayesinde hareket eden otomatik yataklar olarak imal ediliyor.

Firmamız Emek Yatak yaklaşık yirmi yıldır sektörde imalat ve pazarlama faaliyetlerine devam etmektedir. Manuel yatak üretimini ise yaklaşık beş yıldır yapmıyoruz. Bunun nedeni ise elektrikli hasta yataklarının imalat maliyetlerinin manuel yataklardan artık daha ucuz olmasıdır.

Türkiye’de bilinen hasta karyolası imalatçıları arasında olan firmamız en yeni model hasta yataklarını üretmektedir. Tasarımlarımızı yaparken öncelikli olarak hasta rahatlığı ve güvenliğini gözetmekteyiz.

İki hareketli modellerden tutun da dört hareketli trendelenburg modellere kadar firmamızda üretilmektedir. El kumandası ile hareket kontrolü yapılabilen yatak modelleri hasta ve bakıcısı için büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Hastanın kendisi veya bakıcısı kumanda üzerindeki düğmelere basarak yatağın belli bölgelerinin konumunu değiştirebilir. Hasta oturma konumuna rahatça getirilebilir. Ayak kısmını da istediği yüksekliğe ayarlayarak rahat bir yatma konumuna getirebilir.

Tüm gelişmiş hasta yataklarında olduğu gibi firmamızın ürettiği yataklarda da asansör sistemi bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde yatak yukarı aşağı bütün olarak indirilip kaldırılabilmektedir. Bakım verenlerin çok işine yarayan bu fonksiyonel özellik sayesinde hastanın yatağa girip çıkması da kolaylaşmaktadır.

Ayrıca bu gelişmiş yatak sistemleri yaklaşık iki yüz kg ağırlığa kadar olan hastaları taşıyabilme kapasitesine de sahiptir.

Firmamız sadece İstanbul’da değil tüm Türkiye’de perakende ve toptan hasta yatağı satışlarını sürdürmektedir. Bayilerimizin bulunduğu illerde de kiralık hasta yatağı temin edebileceğiniz satış noktalarımız bulunmaktadır. Ürünlerimizi satın almanız veya kiralamanız durumunda belirteceğiniz adrese teslimat ve montaj işlemi firmamız teknik ekibi tarafından ücretsiz olarak yapılacaktır. Satış sonrası servis hizmetlerimizden de iki yıl boyunca ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Uzun süre kullanılmayacak olan yatakları satın almak zorunda değilsiniz. Firmamızın size uygun fiyatlarla sunduğu hasta yatağı kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Bu hizmetimizi Türkiye’nin he yerinden talep edebilirsiniz. ADEM Yatak firması olarak tüm okuyucularımıza sağlıklı günler diliyoruz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu