En iyi access point tavsiyesi 2019

 En iyi access point tavsiyesi 2019

Merhabalar, daha önceki makalemizde access point nedir? Bunun yanında modemi access point olarak ayarlamak konularında bilgilendirme yapmaya çalışmıştık.

2018 yılını terk edip, 2019 yılına başlayacağımız yılın son aylarında bu makalemizde sizlere kullanabileceğiniz en iyi Access point önerileri ve bizim editörümüzün gözüyle Access point tavsiyesini vermeye çalışacağız.

Konumuza başlamadan önce yine kısaca yeni kullanıcılar için Access point nedir, ne işe yarar bunun hakkında ön bilgi verdikten sonra tavsiyemize geçebiliriz.

ACCESS POİNT NEDİR?

Türkçe karşılığı olarak “erişim noktası” anlamına gelen access point genel amacı kablosuz sinyal dağıtıcı olarak kullanılmaktadır. Bir noktadan bir noktaya uzak mesafede wifi, kablosuz ağ sinyalini genişletmek, uzak mesafedeki tablet, telefon, bilgisayar ve diğer kablosuz ağ kullanan cihazların çekimini artırmak için kullanan genişleticidir.

Bunlar tek başına modem görevi görmezler. Modemden kablodan aldığı sinyalleri, kablosuz { wireless } olarak uzaktaki cihazlara dağıtmak, internet ağını genişletmek için kullanılmaktadır.

access point genel amacı olarak bunu sizlere söyleyebiliriz. Bu işlemi evde, ofiste, okulda, fabrika, kamu alanlarında, cafelerde, hava alanında ve diğer aklına gelebilecek sinyal genişletmek istenilen alanlarda kullanabilirsiniz.

Bizim bu konumuzda piyasa kullanabileceğiniz en hesaplı, kullanım arayüzü kolay tavsiye edebileceğimiz access point önerisi olarak sizlere mert-er elektronik tarafından da tavsiye edilen bütçeye uygun Powermaster PWR-07 300 mbps Access point önerimiz olacaktır.

Kurulumu çok kolay olan, kullanıcı dostu, rahat kurulumu sayesinde sizde wifi ağınızı genişletebilirsiniz. 1 dk gibi kısa bir sürede Access point kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanında fiyatı da diğer markalara kıyasla oldukça hesaplı olan powermaster pwr-07 access point gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

POWERMASTER PWR-07 300 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Kablosuz Standartları: IEEE 802.11n – IEEE 802.11g – IEEE 802.11b
  • Frekans Değeri: 2.4 – 2.4835 GHz
  • Sinyal Değeri: 300Mbps
  • İletim Gücü: 20dBm (max.)
  • Çift Antenli: 5dBi
  • 4 Adet LAN Port
  • 1 Adet WAN Port
  • Gösterge Işıkları: Var
  • Butonlar: WPS/RESET

Router, Repeater, Access Point görevleri yapabilme özelliği, 300 Mbps hızı ile modemin erişemediği yerlere kolayla erişim sağlama, Medya bağdaştırıcısı, Wps özelliği ile tek tuşla cihazlara bağlantı sağlama bunlar gözle görülen özellikleridir.

Yukarıda 2019 yılı en çok satan Access point ürünü olarak tavsiye edeceğimiz model için teknik özelliklerinden bahsettik. Diğer Access Point modelleri için ve tavsiye ettiğimiz ürünü satın alabilmek için https://ademocut.com/ders-notu-03-access-point-erisim-noktasi-nedir-adem-ocut/ adresinden inceleyebilir ve güvenli alış veriş yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
  • Aycup ® dedi ki:

    Linkys marka yönlendirici kullanıyoruz gayet başarılı cihaz yapmışlar, bu alet tıpkı o markanın ürününe benziyor.

Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu