Güvenilir sanal numara ile mobil onay almak çok kolay

 Güvenilir sanal numara ile mobil onay almak çok kolay

Merhabalar, size iyi haberlerimiz var! Günümüz çağında internet kullanımın hızla artığı şu zamanda paralel olarak sosyal ağların kullanımı da bir o kadar artış göstermektedir.

Şu içinde bulunduğumuz malum nedenler sebebiyle her yerin kapalı kalması, kısıtlamalar, hafta sonları sokağa çıkma yasaklarının olması nedeniyle evde kaldığımız süreç de sosyal ağlara olan ilgililer artmaktadır.

Başta İnstagram, Facebook, Twitter, TikTok, WhatsApp, Telegram, Tinder ve diğer adını saymadığımız sosyal ağlarda görüntülü sohbetler, mesajlaşmalar, grup sohbetleri artmaya başladı.

Fakat burada kullanıcılar arasında şöyle sorunlarda görülmeye başlandı. Burada üye olacağın her site, sosyal ağ için kişisel bilgiler ile birlikte cep telefonu ve mail adresleri ile kayıt gerektiği için güven sorunu nedeniyle acaba mı diye akıllara soru işaretleri gelmeye başlandı.

Sosyal ağlara ayrı ayrı mobil telefonu vermektense bunu sizin adınıza sanal numara ile halledebileceğiniz mobil onay alabileceğiniz ve güvenle kullanabileceğiniz onaay.com sitesi bunu sizin yerinize yapabilecektir.

O.com ile neler yapabilirsiniz kısaca bu site hakkında sizlere bilgi vererek sosyal medya ürünlerinden birini kullanıyorsanız bu tam size göre olacaktır.

Sms Onayı gereken siteler sizlerden gerçek bir telefon numarası istemektedir. Bu numaraya kayıt esnasında bir doğrulama kodu göndererek kayıt olmasını sağlamaktadır.

Sms onay isteyen başlıca sosyal ağlar WhatsApp, Telegram, Twitter, Tinder, Snapchat, WeChat gibi sosyal ağlara gerçek olmayan sahte telefon numarası, fake cep telefonu vererek bu numaraya bir doğrulama kodu gelmesini sağlayarak kayıt işlemini gerçekleştirme işlemidir.

Bir nevi sanal kredi kartı numarası gibi sanal numara kullanarak kayıt olma işlemidir. Böylelikle gönül rahatlığı ile gerçek numara kullanmadan kayıt ettirilir. İşlemlerini kullanabileceğiniz son derece başarılı çalışan bir sitedir.

O.com üzerinden 7/24 ile kredi kartı üzerinden ödeme yaparak satın alabileceğiniz sanal numara ile hesaplar açabilirsiniz.

Whatsapp sanal numara için ayrı ülke numaraları da satın alma avantajlarını da kullanabilirsiniz. Diğer sosyal ağ hizmetleri için Amazon, Discord, Mail.Ru, Linkedin, Google, Facebook, Airbnb, Netflix, Microsoft, Yahoo, Steam, Yandex, Paypal hizmetlerimiz için https adresimiz üzerinden ücretlendirme konusunda detaylı bilgiler alabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu