Girişim Destek

 Girişim Destek

Girişim Destek, işletmelere destek olmak ve iş geliştirmek üzere 2019 senesi itibariyle faaliyete geçmiş bir ajanstır. Bünyesinde bulundurduğu danışmanları ile oldukça fazla sayıda firmanın iş gelişimine ilişkin danışmanlık hizmetleri vererek bu işletmelere destek olmuştur.

Yeni girişimlerdeki zorlu adımların farkındalığı ile bünyesinde bulunan danışmanlar, girişimcilere destek olmak için tam zamanlı olarak hizmet vermektedir. İhtiyaca yönelik hizmetler ile çeşitli paketler, Girişim Destek tarafından işletmelerin hizmetine sunulmuştur.

Girişim Destek Paketleri

Girişim destek paketleri en başta e-ticaret altyapısı sağlamakta ve ürünlerin kolaylıkla satılması adına gerekli tüm hizmetleri içermektedir.

Alınan bu hizmet ile birlikte e-ticarete hızlıca başlanması ve ürün satışlarının yapılması mümkündür.Kişi kendi sunucusunda ya da Girişim Destek sunucusunu kullanarak anında e-ticarete başlayabilmektedir.

Taksitli ödeme seçenekleri ile e-ticaret paketleri, anında e-ticarete başlayıp ürün satışı yapmak isteyen herkes için eşsiz bir fırsattır.

Yıllık yenileme bedellerinin cüzi fiyatlarla yapılması da paketlerin avantajlarından biridir. Bununla birlikte kendi sunucularında faaliyetlerini sürdürecek girişimciler için ise yıllık yenileme bedeli olarak hiçbir ücret talep edilmemektedir.

Avantajlara bakılacak olursa öncelikle sınırsız ürün ekleme imkanından bahsetmek gerekir. Girişimcilere sınırsız ürün ya da sınırsız kategori ekleme avantajı ile birlikte etkili bir ticaret ortamı garanti edilmiştir.

Paket kapsamında anında ticarete başlamak isteyenler için, yalnızca 1 günde satışa hazır hale gelmenin mümkün olduğunu da belirtmek gerekir.

Girişim Destek Paket Özellikleri

Girişim destek paket özellikleri pek çok kullanım avantajı sağlamaktadır. Girişim desteklerinde yukarıda bahsedilen bu özelliklerin yanı sıra girişimcilere sene boyunca danışmanlık hizmeti verilmeye devam edilmektedir.

Bununla birlikte kişiler istedikleri zaman danışmanlarla iletişim kurabilecektir. Danışmanlar, verilecek destek ile birlikte sorunların giderilmesi için çalışmaktadır.

Bununla birlikte kişiler yıl boyu destek almaya devam edebilecek, aboneler destek merkez aracılığı ile tüm sorunlarına kısa süre içerisinde çözüm bulabileceklerdir.

Paketin en iyi özelliklerinden bir diğeri ise kısa mesaj ile kargonun entegre çalışmasıdır. Bu, Girişim Destek paket özellikleri arasında etkili bir ticaretin sağlanması için verilen en iyi hizmetlerden biridir.

Kargo entegrasyonu ile birlikte müşterilerin kısa mesaj ile bilgilendirilmesi bu paketler sayesinde mümkündür.

Ticarette bir diğer önemli husus ise POS kurulumlarıdır. Girişim paketleri dahilinde POS kurulumlarınız Girişim Destek tarafından yapılmaktadır. Girişimciler hiçbir şekilde kurulum gibi işlerle uğraşmamaktadır.

Bununla birlikte kurumsal mail hizmetleri de paket içeriğine dahil olarak kullanıma sunulmaktadır. POS cihazlarının kurulumu ile birlikte info mail adresi de paket dahilinde yapılmaktadır. Paketlerde bulunan alt yapı tamamıyla mobil cihazlarla uyumludur.

Arama motoru optimizasyonu ile de yapılan aramalarda üst sıralar hedeflenerek satış performansının artırılması sağlanacaktır. Diğer özelliklere bakıldığında ise, ürün gruplarına özel seçilebilecek tasarım alternatifleri, ürünlerin girişlerinin sisteme kolaylıkla yapılabilmesi, ürünlerin etiket sistemleri ile birlikte kolaylıkla sınıflandırılması bulunmaktadır.

Bununla birlikte varyantlı ürün ekleme özelliği ile birlikte tek bir ürünün farklı renklerini de aynı ürün içerisinde göstermek mümkündür.

Tüm bunların yanı sıra Girişim destek paketleri, girişimcilere, gelişmiş e-ticaret kurulumu ile müşterilere kolayca ulaşma imkanı sağlamaktadır. Verilerin Analytics araçları ile kolayca analiz edilmesi sağlanır ve bununla da kalmaz ürünlerin Google, Instagram ya da Facebook gibi sosyal mecralarda da satışını mümkün kılar.

Satışın en önemli unsurlarından biri olan indirim gibi özellikler de gelişmiş kampanya düzenleme aracı ile birlikte kolaylıkla yönetilmektedir.

E-Ticaret Gerekliliği

E-ticaret profesyonel olarak kullanıldığında girişimcilere pek çok faydayı beraberinde getirmektedir. E-ticaret ile birlikte tüketiciye ulaşmak 7/24 mümkündür.

Müşteri için de alışverişi kolaylaştıran bu durum, satıcıya klasik yöntemlerin sağlayamayacağı kadar fazla imkan tanımaktadır. E-ticaret maliyetleri ise küçük ya da daha geniş ölçekli işletmelere uygun olarak değişiklik göstermektedir.

E-ticaret ile ürünlerin satılması günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte tüketiciler artık sanal mağazalardan alışveriş yapmayı tercih etmektedir.

Girişim Destek ekibi olarak bizler, ürünlerin ve satışların takibi açısından tüketici kadar satıcıya da kolaylık sağlayan e-ticaret paketleri ile girişimcilere destek olmayı hedeflemekteyiz.

Her türlü soru ve danışmanlık talepleriniz için 0850 255 0764 numaralı iletişim hattımızdan bizleri arayabilir ya da mail adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Müşteri temsilcilerimiz size yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyacaktır.

Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz: 

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu