Günümüzde Akıllı Telefon Kullanımı

 Günümüzde Akıllı Telefon Kullanımı

Akıllı telefon denilince akıllara ilk gelen hızlı işlem yapabilen, bilgi aktarımını hızlı ve direktife gerek kalmadan kişiye ilk elden ulaştıran telefonlar gelmektedir.

Akıllı telefon tanım olarak sistemsel işleri kendi başına yapabilen, bu işleri yaparken herhangi bir user müdahalesine gerek duymayan kendi sistem yöneticisi yani adminastörü olan ve bu adminastör tarafından yönetilen telefon akıllı telefon olarak da tanımlanır.

Günümüzde birden çok akıllı telefon bulunmaktadır. Bu telefonları sınıflandırmak için bazı sitelere ihtiyaç duyulmaktadır. Nedeni ise telefonlar birden çok işlemci, ana kart, beyin gibi elemanlardan oluşmaktadır. Bu elemanlardaki çeşitlilik telefonun türünü ve kullanım alanını dahi değiştirmektedir.

Akıllı Telefon Çeşitleri

Akıllı telefon kullanım alanın getirdiği özelliklere göre isimlendirilir. Örnek vermek gerekirse süperbook akıllı telefon, notebook akıllı telefon vb Bunun amacı ise iş yerinde kullanılacak telefonlar ile günlük kullanımdaki telefonları ayırmaktır.

Bir notebook akıllı telefon denildiğinde beklenen performans coin miner dahi yapılacağında telefonun ısınmaması, işlemci gücünü %90 veya üzerinde performansla çalıştırabilecek telefon kastedilir. Elbette bunların hepsini potansiyel telefon alıcılarının bilmesi neredeyse imkânsız derecesindedir. Bu gibi durumlarda yardım alınabilecek birkaç seçenek vardır.

Birincisi telefon satın alma işlemini yaparken bir bilen bir tanıdık ile satın alıma gitmektir. İkinci seçenek alacağınız telefonu daha önceden araştırarak ve göz zevkine yani kişisel zevklere dayanarak almaktır. Üçüncü seçenek ise telefonu almadan önce internetteki forumları araştırarak veya bu işlemi sizin için yapmak için tasarlanmış internet sitelerinden yararlanmaktır.

Akıllı Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Akıllı telefonu alırken internetteki https://www.ademocut.om gibi sitelerden yararlanılabilir. Üstteki yazıda da belirtildiği üzere herkesin akıllı telefon üzerinde bilgi sahibi olması imkansızdır. Dikkat edilmesi gereken hususlarını telefon alımı üzerinde bilgisi olmayan kişileri direkt ve net şekilde sunabilen bu sitelerden faydalanılabilir.

Dikkat edilmesi gereken hususlara değinmek gerekirse fiyat/performans olarak nitelendirmemiz mümkündür. Günlük kullanımda hem performans hem de bütçe dostu diye tabir edilen f/p ürünleri ülkemizde en çok satılan telefon sınıfı olarak karşımıza çıkmakta ve halen tercih sebebi olmaktadır.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu