Oto Çekici ve Denizli Evden Eve Taşıma Hizmeti

 Oto Çekici ve Denizli Evden Eve Taşıma Hizmeti

Bir zamanların olmazsa olmaz nalbantları, saraçları bugün yerini oto lastikçilere, oto çekicilere bırakmış durumda. Zaman ve dünya değiştikçe, kazanç kapıları da farklı farklı açılmaya başlıyor. Son zamanların gözde mesleği oto çekicilikten bahsetmek istiyorum. Yeni bir meslek alanı, yeni heyecanlar arayanlara ya da işin başında ne yapsamcılara ithaf ederim. Türkiye şartlarında ortalama bir düğün geliri ile bu iş yapılabilir. Nasıl mı?

Şöyle ki kanuna göre üç buçuk tondan aşağıda olan araçları kullanabilmek için B sınıf ehliyet yeterli oluyor. Yine Türkiye şartlarında on sekiz yaşına gelip de B sınıfı ehliyet almayan kişi sayısı çok az olduğundan, bu meslek işin başında olan herkese hitap ediyor denilebilir. İşin başında olan değerli okuyucum, sana naçizane tavsiyem ikinci el bir araç ile işe başlaman olacaktır. Benim burada yüzeysel geçtiğim noktaları güzel araştır. Sıkı bir reklam yap, işini güzel ve düzgün yaparak kendini pazarla ve son olarak devamlı ulaşılabilinir ol.

 Böyle bir işe kalkışmak gündüz ile gece hizmete talip olmak anlamına da gelir aslında. Kendi memleketim olan Sakarya’dan örnek verecek olursak, çekici sektörü son dönemlerin en canlı sektörlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yalnız şuna dikkatinizi çekerim, işini düzgün yapan firmalar ancak ayakta kalabiliyor. Çünkü bu işte de bir çok dolandırıcılık olduğu haberleri kulağımıza geliyor. Şehrimde yirmi dört saat çekicileri yollarda görmek mümkün. Bu işe yavaştan girip basamak basamak yukarı doğru tırmanıp filo kuran firmalar da Sakarya’da mevcut.

oto çekici sektöründe böyle hareketli olduğu gibi aslında yurdun her köşesinde bu hareketliliği görmek mümkün. Artan araç sayısına bağlı olarak gereklilikler de bu sektörün parlamasına yol açıyor. Şöyle küçük bir hesap ile bu işin karlılığını ölçebiliriz. Örneğin yaptığınız bir iş için yaklaşık otuz lira yakıt harcasanız.

O işten de yüz elli lira hizmet bedeli alsanız. Evet çok kaba bir hesap ama hayaller kaba hesaplarla kuruluyor. İşin başında aracın muayenesini, sigortasını, arıza riskini, yemeyi içmeyi, hastalıkları vs. vs. önümüze koyarsak, hayal değil kabus kurarız. Burada size düşen işinizi güzel yaparak, reklamınızı arttırmak. Bakmayın filolar kurana, dilerseniz sizde kurun tabii, ancak siz işinizi güzel yapın da isterseniz sonuna kadar aynı araçla yapın. Küçük bir mesajla sözümü toparlamak istiyorum. Bu memleketin zengin insana değil, işini düzgün yapan insana ihtiyacı var.

 Son olarak belirtmek isterim ki bu sektörde de düzenli olarak iş yapılan firmalar vardır. Sigorta acentelerinin devamlı iş yaptığı her beldede bir firması vardır. Yalnız işin başında bu görevi üstlenmek biraz zor olur. Çünkü kurumsal firmalar tercih ediliyor. Neden kurumsal olmalıyım derseniz eğer; günlük oto çekici için gelen telefonların sayısını bir bilseniz dudaklarınız uçuklar. Neyse lafı uzatmayalım, onu da sektöre giren öğrensin.Denizli evden eve nakliyat

DENİZLİ EVDEN EVE NAKLİYAT

Çekici hizmetleri dışında evden eve nakliyat olarak Denizli’de hizmete hizmet vermekteyiz. Sizde evinizi taşımak istediğinizde taşıma hizmeti almak istiyorsanız Denizli evden eve nakliyat olarak hizmet vermeye hazırız.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu