Alarm Sistemlerinin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

 Alarm Sistemlerinin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Şehirleşmeden dolayı güvenlikle ilgili birçok problemler de ortaya çıktı. Özellikle yaşanan hırsızlık vakalarının büyük bir sebebi kalabalıklaşan şehirlerde güvenlik tedbirlerinin yetersiz kalmasıdır.

Güvenlik açıklarından yararlanmak isteyen kötü niyetli kişiler tarafından gerçekleştirilen hırsızlık girişimlerinden korunmak için tedbir önemlidir. Yapılması gereken ev ve işyeriniz için alarm ürünleri tedarik etmektir. Alarm sistemleri sizin güvenliğinizi sağlamak için devamlı çalışmaktadır.

Alarm ürünleri

Ülkemizde birden fazla alarm markası vardır. Bu markaların sundukları ürünlerin birçokları dışarıdan ithal edilir. Bilhassa Pasifik ülkeleri üzerinden temin edilen ürünlerin üzerine yapıştırılan ticari markalarla satış yapılan birçok alarm ürünleri vardır.

Bunların hem servis hizmetlerinde hem de ürünlerin kendisinde birtakım sorunlar yer alır. Kur ve gümrük gibi masraflar nedeniyle de oldukça pahalıdan satışa sunulur.

Alarm Sistemleri, bu tip alarm ürünlerinin kesinlikle alınmaması gerektiğini söyler. Yerli üretilen ürünlere yönelik tavsiyede bulunan  Alarm, yüzde yüz yerli mühendislik ürünü olan alarm sistemlerini de tavsiye eder. Çünkü hem servis hizmetlerinde kalite hem de ürünlerin birçok işlevsel özellikleri sayesinde hırsızlık olaylarında mutlak caydırıcılık söz konusudur.

Çift siren sistemlerine sahip alarm ürünleri sayesinde hırsızlık girişiminin ilk dakikasından itibaren devreye giren sirenler, panik ve şok havası yaratarak hırsızları kaçırır.  Alarm ürünlerindeki gelişmiş haberleşme modülleri de, tanımlanan 6-12 adet numaraya anında bildirim gönderir.

Erkenden müdahale için oldukça önemli bir özelliği ifade eden haberleşme modülleri  Alarm ürünlerinin önemli bir avantajını ifade eder.

Kamera sistemleriyle alarm sistemlerinin beraber kullanılması gerekir. Alarm sistemi olmayıp, kamera sistemine sahip dükkanların hırsızların hedefinde olduğu asla unutulmamalıdır.

Öyle ki, ana haber programlarındaki birçok hırsızlık olayındaki görüntüler dükkan kamerasından alınan kayıtlardır. Bu kayıtlarda hırsızların yüzlerini gizlemek suretiyle kısa sürede hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri görülebilir.

Alarm sistemi bulunan yerlerde ise, hırsızların kolayca hareket edebilmesi mümkün değildir. Sirenlerin devreye girmesi ve haberleşme sistemiyle bildirimlerin ilgili kişilere gönderilmesi hırsızlık girişiminin akamete uğratılmasını sağlar. Hem kaliteli hem de uygun fiyata Alarm ürünlerini tedarik ederek malınızı koruyun!

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu