Counter-Strike: Global Offensive Keşfedin

 Counter-Strike: Global Offensive Keşfedin

2000’li yıllarda konsol ve masaüstü bilgisayarlarda yerini almaya başlayan Counter-Strike, genç yaşlı birçok oyun severin ilgiyle oynadığı bir oyun.

Serinin son oyunu CS Global Offensive ise 2012’de piyasaya sürüldüğünden beri sekiz yıldır aralıksız alanındaki tahtın sahibi konumunda bulunuyor. 1970’li yıllarda Maze War ile ortaya çıkan FPS (Birinci şahıs nişancı) oyunları içinde kuşkusuz en çok tercih edilen oyunlardan birisi hâlini alan CSGO, çeşitli ulusal ve uluslararası etkinliklere de konu oluyor.

Oyundan çok daha fazla keyif alabilmek için izlenebilecek farklı yollar mevcut. Ölüm maçı, tehlikeli bölge gibi farklı oyun modlarından birinde oyun oynanırken rakiplerinizin önüne geçebilmek için çeşitli kodlar ve tüyolar bulunuyor. Bunların en güncel versiyonlarına ise her yerden ulaşabilmek pek mümkün değil.

CSGO Bunny Kodu, oyunda en çok rağbet gören kodlardan birisi. Oyuncu, kod sayesinde “Bunny Hop” yaparak adeta vurulmaz olabiliyor. Kodun işlevselliği, yönettiğiniz karakterin hızlı hareket etmesine olanak tanıması olarak özetlenebilir. Bu Bir Oyun gibi güncel kodları bulabileceğiniz siteleri takip ederek istediğiniz kodları rahatlıkla edinebilirsiniz.

Doğru ve çalışan kodları bulduğunuzda yapmanız gerekenler ise genellikle aynı. Örneğin Bunny Hop yapabilmek için kodu kopyaladıktan sonra haritaya giriş yapıp konsolu açmalı ve “sv_cheats 1” yazıp ardından siteden kopyaladığınız kodu yapıştırıp “enter” tuşuna basmalısınız.

CSGO meraklılarının ilgi gösterdiği bir diğer hile ise görünmezlik pelerini… CSGO Görünmezlik Kodu, diğer birçok hile gibi Valve sunucularında kullanılamayan; ancak oyun arkadaşlarınızla birlikte kurduğunuz sunucularda uygulayabileceğiniz bir kod. İsterseniz doğrudan kalıcı görünmezlik kodunu uygulayabilir veya dilerseniz geçici olan görünmezlik kodunu üstteki paragrafta bahsettiğimiz gibi işleyebilirsiniz.

Oyundaki diğer oyuncuları normal bir şekilde görmeye devam edeceksiniz; ancak tam anlamıyla görünmez olarak oyunda üstün bir konuma geçebileceksiniz.

CSGO Bıçak Kodu, rekabetçi modda çalıştıramayacağınız bıçak kodu standart bir bıçağa sahip değil. İstediğiniz bıçak türünü (butterfly, bowie, M9 bayonet gibi) seçmeli ve her ürün için ayrı olan kodları girmelisiniz. Genellikle tercih edilen CT bıçağı olsa da, tümüyle kendi zevkinize göre tasarlanmış bıçağı bulmak için her kodu uygulayarak denemenizi tavsiye ederiz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu