Avrupa’ya açılacak firmalar için 4 hızlandırıcı öneri

 Avrupa’ya açılacak firmalar için 4 hızlandırıcı öneri

Firmaların Avrupa pazarına daha kolay ulaşması için; Almanca SEO, Avrupa Reklam Planlaması, Avrupa’da Prodüksiyon hizmetleri ve Avrupa Web tasarım noktasında TutusMedia’nın CEO’su Adem Aydın bize ilginç bilgiler aktardı.

Almanca SEO

Google verilerine göre bölgesel SEO’nunticari firmaların başarısının ana kriteri olduğu çeşitli verilerle ortaya konulmuş durumda. Almanya’da etnik gruba bile hitap edilse artık Almanca SEO olmazsa olmaz. Bilhassa Almanca Sosyal Medya paylaşımları ile tüketiciye kolayca ulaşılırken blog yazıları ile de Google aramalarında firmalar ön sıralarda çıkmayı başarıyor. Adem Aydın’ın bu konuda verdiği örnekler oldukça önemli. Tutus Media,  ihracat yapan firmalar için sadece Almanca SEO hizmeti vermiyor, hem İngilizce SEO hem de Türkçe SEO hizmeti de vererek firmaları sadece Avrupa’ya değil bütün dünyaya açıyor.

Avrupa Reklam Planlaması

Adem Aydın’a göre Avrupa Türk televizyonlarına reklam vermek Almanya’da SEO kadar önemli. Tutus Media CEO’su Avrupa Tvleri reklam planlamasını, hedef kitleye ulaşmanın en kolay yolu olarak görüyor. Bu durum sadece Avrupa’daki firmalar için avantaj oluşturmuyor. Özellikle Avrupa Türk televizyonlarının Türkiye’den çok izlenmesi de Türkiye’deki firmaların Avrupa’ya açılmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca Avrupa reklam planlamaları Türkiye’deki televizyonlara göre çok hesaplı olması gerçeği de unutulmamalı!

Avrupa’da Prodüksiyon hizmetleri

Çünkü kurumsal kimliğe uygun bir şekilde firmanızın bilinirliğini arttırmak adına oluşturulan fikir çerçevesinde; senaryo, çekim, animasyon, görsel efektler, seslendirmeler, ses miksajı vb hizmetlerle Avrupa kalitesinde reklam filmlerine ihtiyacınız var. Bu kaliteli reklam filmleriyle firmanızı Avrupa’ya kolaylıkla açabilirsiniz.

Avrupa Web Tasarım

Web siteleri firmanızın dünyaya açılan vitrinidir. Dijital dünyanın hızla geliştiği günümüzde web sitenizin sektörünüze uygun, Google aramalarına uyumlu, mobil yönü güçlü kolay yönetilebilir olması gereklidir. Adem Aydın firmalar için çok dilli web siteleri hazırlayarak aslında onları kolayca dünyaya açtıklarını söylüyor. Üstelik bu hazırlanan siteler Avrupa’daki firmalarla rahatlıkla rekabet edebiliyor.

Almanca SEO ile web tasarımlarınızı taçlandırabilir ve kaliteli prodüksiyon hizmetleriyle de Avrupa Türk televizyonlarına medya planlaması yaparak Avrupa’ya kolaylıkla açılabilirsiniz.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu