ANDROİD İÇİN EN İYİ MOD APK WEBSİTELERİ İÇİN EN İYİ SEÇENEKLER

 ANDROİD İÇİN EN İYİ MOD APK WEBSİTELERİ İÇİN EN İYİ SEÇENEKLER

Hem ücret vermeden hem de amatör olmayan sizin için gayet verimli ve kullanışlı olacağını düşündüğümüz Android için en iyi mod sitelerinden bahsedeceğim:

Teknoloji her anlamda hayatımızı çevrelerken telefon, bilgisayar, tablet gibi teknolojik aletlerden uzak durmak imkansız hale geliyor.

Özellikle telefonlarımız, yani akıllı telefonlarımız bilgisayar ve tabletin yaptığı çoğu işi gördüğünden elimizde en fazla bulunan ve sürekli olarak her ihtiyacımızda başvurduğumuz bir alet haline geldi. İş yerinde ya da özel hayatımızda, telefonu bir saat bile kenara bırakıp unutmak çok da mümkün değil.

Araştırma, ödev, iş, alışveriş, oyun, eğlence, haber, eğitim gibi her alanda hayatımızı kolaylaştıran telefonlarımızı daha fazla verimli ve yararlı hale getirmek tabi ki bizim elimizde.

Bazen hiçbir şey yapmayıp sadece zaman öldürmemize sebep olan telefonlarımızı daha yararlı hale getirmek için pek çok uygulama mevcut. Teknolojiyi kullananlar olarak hepimiz biliyoruz ki hemen hemen her alandaki uygulamaların hem biraz daha amatör versiyonunu hem de premium versiyonlarını bulabiliyoruz.

Hem ücret vermeden hem de amatör olmayan sizin için gayet verimli ve kullanışlı olacağını düşündüğümüz Android için en iyi mod sitelerinden bahsedeceğim:

Android için En İyi Mod APK Websiteleri

En sevdiğiniz uygulamanın ya da oynadığınız bir oyunun mod apk sürümünü yükleyerek uygulamanın tam sürümünü kullanabilirsiniz.

Mod apk nedir? Kullandığınız uygulamalarının orijinallerinin değiştirilmiş türüdür. Yani Mod APK uygulamanın orijinal halinde yer alan özellikleri sağlayan diğer versiyonlarıdır. APK dosyaları da belirli bir uygulamaya dair tüm bilgileri barındırır.

Bilinmez ve uçsuz bucaksız olan internet dünyasında da tabi ki Android uygulamalarının mod apk sürümlerini sağlayan pek çok websitesi var.

Hangilerine güvenebiliriz? Telefonumuza zarar verecek websiteleri mi? Bunlardan emin olabilmek için iki seçenek var; riske girip bilgi edinmeden herhangi bir mod apk indirmek, sonunda belki de cihazınızın zarar görmesi, ya da hiç riske girmeden en iyi mod apk sürümlerini bilerek kullanmaya başlamak. Seçiminiz ikinciden yana ise, işte size önereceğimiz en iyi mod apk sürümleri…

Android  Hackers

Androidhackers, Android kullanıcıları için en iyi mod web sitesi seçeneği olabilir. Sebeplerini söyleyelim; normalde bir mod apk web sitesi, – oyun, video uygulamaları gibi belirli türdeki apk sürümlerine odaklanır. Fakat AndroidHacker farklı olarak çok daha geniş bir yelpazeye sahiptir. Birden fazla uygulama için modlanmış sürümler sağlar bize. Bu sitenin en iyi yanlarından biri de herhangi bir uygulamanın mod sürümüne tıkladığınızda sizi yeni bir sayfaya yönlendirir.

Daha ayrıntılı olarak incelersek AndroidHackers bizlere Spotify, Netflix, Hotstar, Cam Scanner, Turbo VPN ya da Call of Duty, Clash of Clans gibi çeşitli türlerdeki uygulamaları bünyesinde barındıran bir web sitedir. Ayrıca bu sürümleri yükleyip kullanabileceğiniz gibi uygulamalar hakkında bilgi edinmenizi de sağlar.

RedMoonPie

Popüler bir site olmasının sebebi olarak uygulamaları ve oyunları ücretsiz indirme linkleri sağlamasını ve bu sayede de oyun ve teknoloji meraklıları için iyi bir seçenek olması diyebiliriz.

Muadilleri arasında daha güvenlidir ve bunu da Alexa sıralamasında da bulunduğu nokta kullanışlı ve güvenilir bir site olduğunu ortaya koyar. Google güvenli arama hizmetinde de RedMoonPie iyi seviyede görünüyor. Linkleri de son derece güvenlidir.

Aynı zamanda, hakkında edinebileceğiniz tüm detaylar, çevrimiçi olarak mevcuttur ve herkese açıktır. Bütün ayrıntılarını kullanıcıları ile açıkça paylaşan bir sistemin zararlı olma ihtimali de oldukça düşük hale geliyor.

Lucky Patcher

Lucky Patcher, genellikle herhangi bir uygulama ya da oyunun üst düzey deneyimlerinden faydalanmak için kullanılır ve oldukça popülerdir.  Uygulamanın orijinal sürümünde sadece uygulama içi satın alımlarla mümkün olan özellikler hakkında bilgilenmenizi sağlar. Aynı zamanda eğer reklamlardan da bıktıysanız uygulamadan reklamları kaldırabilirsiniz.

Ücretsiz olmasının yanı sıra herhangi bir tarayıcıdan indirebilir ve kullanabilirsiniz. Fakat bu uygulamanın dayandığı esas, hackleme olduğu için google play mağazası gibi platformlar bu uygulamanın reklamını yapmaz.

Bu tür mağazalar bu websitenin çok güvenilir olmadığını düşünse de, aksi yönde memnun kalan ve yorum yapan binlerce müşteri de var. Ayrıca birçok kullanıcı da uygulamanın cihaza zarar verecek herhangi bir virüsünün olmadığını kanıtladı.  Tabi ki kendiniz emin olmak isterseniz bütün yorumları detaylı inceleyip o şekilde kullanmanızda yarar var.

HappyMod

Ücretsiz olmasıyla birlikte çeşitli Mod APK’ların bulunduğu bir sitedir.  Kullanıcılar için güvenle kullanılabilen binlerce uygulaması ve oyun koleksiyonu vardır. Özellikle güvenilirliğini, bünyesine yüklenen mod uygulamalarının sıkı bir virüs kontrolünden geçmesinden anlayabiliriz.

İhtiyacınız olan mod uygulamalarını indirebileceğiniz bu platformda google oyun mağazasında olduğu gibi kötü amaçlı bir yazılımın gizlenme olasılığı yok diyemeyiz. Bu nedenle yüklemeden önce mutlaka virüs kontrolünden geçmesi gerekir.

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

650+ KİŞİ ARASINA SENDE KATIL

Yeni yazılarımız yayınlanır yayınlanmaz e-posta kutunuza gelmesini istiyorsanız ve e-posta abonelerimize göndereceğimiz fırsatlar için abone olabilirsiniz.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bir hata oluştu